Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Terveys » Caritas avaa uudet kuntoutustilat Oulun Taka-Lyöttyyn

Caritas-Säätiö

Caritas avaa uudet kuntoutustilat Oulun Taka-Lyöttyyn

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2015 klo 12:18
Julkaisija: Caritas-Säätiö

Caritas on tarjonnut yli 10 vuoden ajan fysio- ja toimintaterapiapalveluja Oulun seudulla. Kuntoutuksen palveluvalikoima laajentui vuonna 2012 työikäisten fysioterapiaan ja työterveysfysioterapiaan, ja vuoden 2015 alussa laitosmuotoiseen kuntoutukseen. Toiminnan kasvun myötä Caritas avaa joulukuussa uudet kuntoutustilat Taka-Lyöttyyn Kapellimestarinkadulle kuntokeskus Fressiltä vapautuneisiin tiloihin.

”Olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivia tiloja laajentumiseen Oulusta. Sijainti Caritas-kylässä on ihanteellinen, sillä paikka on monelle tuttu ja näin saamme luontevasti yhdistettyä kuntoutuspalvelut Caritas Lääkäritalon palveluihin. Taka-Lyöttyyn tulee uusi terveyden ja kuntoutuksen osaamisen keskus”, sanoo Caritas Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Timo Kaukonen.

Tilat remontoidaan syksyn aikana. Niihin tulee yksilö- ja ryhmämuotoisen kuntoutuksen tiloja, kuten kuntosali ja monitoimitila, jotka varustetaan uusinta teknologiaa hyödyntävillä kuntoutuslaitteilla ja innovatiivisilla kuntoutusta tukevilla ratkaisuilla.

”Olemme lähteneet kehittämään palveluja tämän päivän ja tulevaisuuden muuttuvat kuntoutustarpeet huomioiden.  Uudistusten myötä pystymme tarjoamaan kuntoutusta eri asiakasryhmille. Esimerkiksi työikäisille tuki- ja liikuntaelin oireisille asiakkaille voimme kohdentaa täysin uusia palveluja ylläpitämään työkykyä ja terveyttä. Myös neurologisten asiakkaiden kuntoutukseen tuodaan uusia, vaikuttavampia kuntoutusmuotoja”, kertoo Caritas Palvelut Oy:n kuntoutuspäällikkö Paula Oikarainen.

Oululainen Caritas tarjoaa sosiaali- ja terveyspalvelut elämän eri vaiheisiin. ”Kuntoutus on aina ollut tärkeä osa palveluitamme ja tämä laajentuminen on jatkoa kasvullemme lääkäripalveluiden käynnistämisen jälkeen. Tällä hetkellä olemme 20 kuntoutuksen työntekijällä jo merkittävä toimija Oulussa ja tarkoituksenamme on jatkaa kasvun tiellä”, kertoo Caritas-Säätiön johtaja Heikki Keränen

 

Lisätietoja antaa:

Kuntoutuspäällikkö Paula Oikarainen

puh. 050 529 8459

e-mail: paula.oikarainen@caritaslaiset.fi

Lisätietoa: www.caritaslaiset.fi

Liitetiedostot

Caritas tarjoaa lääkäri- ja terveyspalvelut, asumisen palvelut sekä kuntoutuspalvelut elämän eri vaiheisiin asiakkaan tarpeiden mukaan. Taustalla vaikuttaa oululainen, vuonna 1998 perustettu yleishyödyllinen ja hyvää tekevä Caritas-Säätiö. Toiminnan tuottoja käytetään yhteiseksi hyväksi Pohjois-Suomessa. Caritas yhteisössä työskentelee 450 sosiaali- ja terveysalan osaajaa ja suuri joukko vapaaehtoisia.

Caritakselle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki, joka kertoo, että yrityksemme on perustettu yhteiskunnallista tarkoitusta varten ja voitosta suurin osa kanavoituu yhteiskunnalliseen hyvään.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs