Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Wextra myymään TDC:n datapalveluita

TDC

Wextra myymään TDC:n datapalveluita

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2012 klo 09:17
Julkaisija: TDC

TDC ja Wextra Oy ovat käynnistäneet yhteistyön, jonka myötä Wextra myy jatkossa TDC:n tuottamia datapalveluita kaikissa toimipaikoissaan.

"Yhteistyö Wextran kanssa tuo meille uuden, vahvan kumppanin. Uskomme vahvasti Wextran kykyyn tukea meitä markkinaosuutemme kasvattamisessa. TDC on omassa segmentissään Suomen johtava yritysverkkojen ja datapalveluiden lisäpalvelujen toimittaja ja se luo vahvan pohjan yhteisen liiketoimintaoperaation toteuttamisessa", sanoo myyntijohtaja Marko Jokela TDC:stä.

"Wextra tunnetaan asiakastyytyväisyydestään, kuten myös TDC. Wextraa pidetään asiakkaidemme keskuudessa luotettavana, asiantuntevana ja joustavana. TDC:n laajakaistapalvelut puolestaan ovat tutkitusti asiakkaiden mielestä jo toista kertaa peräkkäin alansa parhaat. Uskomme, että yhteistyömme lisää entisestään asiakkaiden tyytyväisyyttä", toteaa toimitusjohtaja Lars Furuholm Wextrasta.

Vuonna 1999 toimintansa aloittanut Wextra on matkaviestintäpalveluiden asiantuntija, ja sen erityinen vahvuus on yritysten ja yhteisöjen ICT-tarpeiden tuntemus. Wextra on erikoistunut informaatioteknologian päätelaitteisiin ja palveluihin sekä turvatekniikkatuotteisiin, kuten videovalvontaan.

Sekä TDC että Wextra tarjoavat palveluitaan yrityksille ja julkishallinnolle.

Lisätietoja:
 
TDC Oy
Johtaja Pasi Mäki, yritysmyynti, puh. 030 994 3222
Myyntijohtaja Marko Jokela, puh, 030 994 3721
 
Wextra Oy
Toimitusjohtaja Lars Furuholm, puh. 0400 409 000
 
Wextra Oy on yli 90-prosenttisesti työntekijöidensä omistama yhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen viestintäratkaisuja, av-laitteita ja turvatekniikan laitteita sekä asennus- ja ylläpitopalveluja. Wextran liikevaihto vuonna 2011 oli 9,3 miljoonaa euroa (+26 %). 2011 Wextra toimitti asiakkailleen yli 23 000 matkaviestintä.

TDC. Yritysten operaattori, jolle palvelu on ykkösasia. 
Me TDC:llä keskitymme yritysasiakkaisiin ja tarjoamme heille paitsi liiketoimintaa tukevat telepalvelut myös markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Valtakunnallinen EPSI Rating -tutkimus 2010 ja 2011 vahvistivat, että TDC on teleoperaattoreiden palvelujohtaja, sillä TDC:llä on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat yritysten laajakaistapalveluissa. Parhaan palvelun varmistamiseksi TDC toimii omalla nimellään kaikissa Pohjoismaissa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2010 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä n. 11 000. Ja vaikka olemmekin jo Suomen toiseksi suurin yritysverkkojen tarjoaja, tunnustamme nöyränä, että numerot eivät ratkaise. Tärkeintä on mutkaton yhteistyö, jossa osaavat ihmiset pistävät asiat kuntoon ja tekevät hankkeista totta. www.tdc.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs