Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Vuoden 2014 suosituin e-kirja on Kyrön Mielensäpahoittaja

Elisa Oyj

Vuoden 2014 suosituin e-kirja on Kyrön Mielensäpahoittaja

Tiedote.
Julkaistu: 29.12.2014 klo 11:27
Julkaisija: Elisa Oyj

E-kirjoista on tulossa arkea. Elisa Kirjan myynti noin tuplaantui vuonna 2014.

Elisa Kirjassa sähköisten kirjojen myynti noin tuplaantui kuluneen vuoden aikana. Elisa Kirja on Suomen suurin e-kirjapalvelu.

Elisan syksyllä tilaaman ja julkaiseman kyselytutkimuksen mukaan 6,4 prosenttia 18–65-vuotiaista suomalaisista ostaa vuodessa vähintään yhden sähköisen kirjan. Vuodessa ainakin yhden sähköisen kirjan ilmoittaa lukevansa 15,4 prosenttia.

– E-kirjoista on tulossa arkea. Yhä useampi on tämän vuoden aikana huomannut, kuinka kätevää ja edullista e-kirjoja on lukea tableteilta ja älypuhelimilta. Kun e-kirjaa on kerran kokeillut, huomaa lukevansa enemmän ja enemmän sähköisesti. E-kirjojen lukijat ovat todella tyytyväisiä asiakkaita, kertoo liiketoimintajohtaja Essi Manner Elisa Kirjasta.

E-kirjat/TOP-5 2014
Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (Tuomas Kyrö)
Isänsä poika (Jo Nesbø)
Uskottomuus (Paulo Coelho)
Hyvä aviomies (Liane Moriarty)
Neljäntienristeys (Tommi Kinnunen)
 
Äänikirjat/TOP-5 2014
Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (Tuomas Kyrö)
Silkkiäistoukka (Robert Galbraith)
Isänsä poika (Jo Nesbø)
Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi (Jonas Jonasson)
Luupuisto (Jarkko Sipilä)

Lisätietoja:
Essi Manner, liiketoimintajohtaja, Elisa Kirja, 050-5060 533, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Kirja on suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. www.elisa.fi/kirja

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs