Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » VTB-liigan koripalloa suorana Elisa Viihteessä

Elisa Oyj

VTB-liigan koripalloa suorana Elisa Viihteessä

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2014 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Bisonsin kaikki VTB-liigan koripallo-ottelut lähetetään suorana Elisa Viihde -palvelussa. Ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkona 8. lokakuuta.
 
Vauhdikas koripallosyksy saa jatkoa, sillä nyt koripallofanit voivat katsoa Bisonsin VTB-liigan otteluita Elisa Viihde -palvelussa. Kaikki ottelut ovat nähtävissä suorana niin tietokoneilta, älypuhelimilta kuin tableteilta. Katsojan ei tarvitse olla Elisa Viihde -asiakas.
 
Elisa jatkaa Bisons-yhteistyöllä suomalaisen urheilun ja seuratyön kehittämisen tukemista. Bisonsin VTB-liigan otteluiden myötä Elisa Viihde -palvelun tarjonta laajenee kattamaan eniten koripallosarjoja Suomessa. Sama pätee jääkiekkoilussa, Elisa Viihde tarjoaa eniten jääkiekkosarjoja.
 
– Haluamme tarjota suomalaisille entistäkin enemmän elämyksiä, ja suomalaiset rakastavat urheilua. Tavoitteenamme on yhdessä Bisonsin ja fanien kanssa tehdä koripallo-otteluiden seuraamisesta mahdollisimman viihdyttävää, sanoo liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari Elisa Viihde -palvelusta.
 
VTB-liiga on vuonna 2008 perustettu Itä-Euroopassa pelattavat koripallosarja, jossa pelaa joukkueita muun muassa Venäjältä, Virosta, Latviasta, Liettuasta, Puolasta, Valko-Venäjältä, Kazakstanista ja Tšekin tasavallasta.  VTB-liiga toimii myös Venäjän kansallisena pääsarjana.
 
– Olemme iloisia, että Elisa mahdollistaa eurooppalaisten huippuotteluiden katsomisen koripallon ystäville. Yhteistyö Elisan kanssa auttaa kehittämään toimintaamme edelleen ja vahvistaa Bisonsin tunnettuutta niin kansallisesti kuin kansainvälisesti, sanoo Bisonsin International manager Ilpo Pehkonen.
 
Otteluhinnat:
Yksi ottelu: 9,90 euroa
Runkosarjan vieraskausikortti 15 ottelua: 79 euroa
Runkosarjan kausikortti 30 ottelua: 119 euroa
 
Ottelut ovat nähtävissä osoitteessa: www.elisaviihde.fi/bisons
 
Lisätiedot:
Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, 050 506 5552, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Ilpo Pehkonen, International manager, 0500 206 638, ilpo@bisons.fi


Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs