Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Valokuituverkon toisen vaiheen rakentaminen on alkanut Pohjois-Satakunnassa

Valokuituverkon toisen vaiheen rakentaminen on alkanut Pohjois-Satakunnassa

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2014 klo 06:00
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Huippunopea valokuituverkko takaa tulevaisuudessa toimintavarman yhteyden Pohjois-Satakuntaan. Syksyllä 2013 aloitettu pilottiverkon rakentaminen saa tänä keväänä jatkoa. Rakentaminen alkaa Jämijärveltä, Kankaanpäästä ja Pomarkusta.

Valokuituverkon rakentaminen on alkanut tällä viikolla Jämijärvellä Puhdistamontieltä kohti keskustaa. Valokaapelien auraus Ikaalisten rajalta Puhdistamontielle käynnistyy pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

– Kankaanpäässä on parhaillaan käynnissä viime rakennuskauden jälkeisiä viimeistely- ja siivoustöitä. Valokaapelia kaivetaan maahan Tapalan asuinalueella ensi viikosta alkaen. Rakentaminen etenee Tapalasta edelleen Myllymäkeen huhtikuun aikana, verkon rakentamisesta vastaava projektipäällikkö Sami Lehmus TLT-Connection Oy:stä kertoo.

Pomarkussa rakentaminen on myös käynnistynyt viime kauden viimeistelytöillä. Uuden runkoverkko-osuuden kaivuutyöt alkavat Pomarkussa Herramäen, Kettumäen ja Asemanmäen taajama-alueilta 23. huhtikuuta. 

Laviassa ja Sastamalassa saatetaan parhaillaan maaliin viime vuoden kohteita. Uusien työmaiden startti on aikataulutettu huhti–toukokuun vaihteeseen.

– Liittyminen Pohjois-Satakunnan Seutuverkon piiriin käy vaivattomasti ja kustannustehokkaasti niin kauan, kun runkoverkon rakennustyöt ovat käynnissä liittymistä vielä harkitsevan kiinteistön omistajan korttelialueella, kehityspäällikkö Vesa Tukia Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:stä muistuttaa.  


Lisätietoja rakentamisesta:

Sami Lehmus
projektipäällikkö
TLT-Connection Oy
puh. 044 724 7857
sami.lehmus@tlt-c.fi


Lisätietoja liittymisestä:

Vesa Tukia
kehityspäällikkö
Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy
puh. 040 539 5554
vesa.tukia@pssv.fi

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) on viiden kunnan (Kankaanpää, Jämijärvi, Pomarkku, Lavia ja Sastamala) omistama yhtiö. PSSV:n rakentaa valokuituverkon Pohjois-Satakuntaan. www.pssv.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs