Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Valokuituverkon rakentaminen jatkuu Pohjois-Satakunnassa

Valokuituverkon rakentaminen jatkuu Pohjois-Satakunnassa

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2014 klo 10:57
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Pohjois-Satakunnassa huippunopea valokuituverkko takaa tulevaisuudessa toimintavarman yhteyden. Viime vuonna aloitettua rakentamista jatketaan huhtikuun aikana.

– Meillä on jo tyytyväisiä valokuituyhteyden käyttäjiä, joiden palautteita on hieno kuulla. Huhtikuussa käynnistyy laaja rakentamiskokonaisuus jokaisen viiden kunnan alueella. Järjestämme kunnissa jälleen infotilaisuuksia, joissa kerrotaan palvelutarjonnasta ja kuntakohtaisesta rakentamissuunnitelmasta. Infotilaisuuksissa on kunnan, seutuverkkoyhtiön ja palveluoperaattoreiden edustajia, kertoo Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n toimitusjohtaja Torsti Ruokoski. 

Satapirkan Puhelin Oy ja Sonera tuottavat jokaisen kunnan alueella palveluja valokuituverkkoon.

– Kevään ja kesän aikana on tulossa myös muita palvelutuottajia. Näistä informoimme heti, kun sopimusasiat ovat selvillä.

Seuraavaksi vuorossa on Lavian infotilaisuus, joka järjestetään tiistaina 15.4.2014 klo 17.30 Suomelan koululla. Jämijärvellä ja Pomarkussa tilaisuudet on jo pidetty.

Lisätietoja:

Vesa Tukia, kehityspäällikkö, Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy, puh. 044 577 2277, vesa.tukia@pssv.fi

 

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) on viiden kunnan (Kankaanpää, Jämijärvi, Pomarkku, Lavia ja  Sastamala) omistama yhtiö. PSSV:n rakentaa valokuituverkon Pohjois-Satakuntaan. www.pssv.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs