Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Toimistosovellusten käyttöönotto pilvipalveluna kasvaa 12 % kuukausivauhdilla

Elisa Oyj

Toimistosovellusten käyttöönotto pilvipalveluna kasvaa 12 % kuukausivauhdilla

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2013 klo 09:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa aloitti ensimmäisenä operaattorina Suomessa O365-pilvipalvelujen myynnin vuoden 2011 kesäkuussa. Tällä hetkellä Elisa toimittaa merkittävän osuuden suomalaisorganisaatioiden Office 365 -ratkaisuista. Edelläkävijyys on noteerattu myös kansainvälisesti.

Suomi näyttää suuntaa toimistosovellusten käyttöönotossa pilvipalveluna. Ensimmäisenä toimistosovellusten siirtämisessä pilveen liikkeelle lähtivät pienet ja keskisuuret yritykset, mutta nyt kysyntä kasvaa myös tuhansien käyttäjien yrityksissä.

- Elisan Office 365:n ympärille rakentama Elisa Toimisto 365 -palvelu ja sen menestys nostaa Elisan jopa Euroopan tasolla yhdeksi johtavista Office 365 -ratkaisujen toimittajista. Olemme Microsoftilla erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja Elisan kykyyn paketoida paikallisesti asiakkaille tarpeelliset laitteet ja palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä edistää suomalaisorganisaatioissa nykyaikaisten työkalujen käyttöönottoa ja tukee liikkuvaa työtä myös aivan pienimmissäkin yrityksissä, Microsoftin tuottavuusratkaisuista vastaava liiketoimintajohtaja Jukka Veräväinen kertoo.

Asiakkuukksien määrä kasvaa tasaisen voimakkaasti noin 12 prosentilla kuukausittain. Kasvussa on myös asiakkuuksien keskikoko.

- Moni tarvitsee kalenterin ja sähköpostin taskuun, joten pienet yritykset lähtivät ketterästi liikkeelle pilvisovellusten hyödyntämisessä. Nyt kasvuvauhti kiihtyy myös suurissa organisaatioissa. Toimistosovellukset hankkivat käyttöönsä pilvipalveluna niin parin henkilön kuin tuhansien käyttäjien yrityksetkin. Asiakkuuksien keskikoko kasvaa 4 prosentin kuukausivauhtia. Julkisen sektorin rivakka liikkeelle lähtö on ollut yllätys. Käyttäjätileistä noin kolmannes on julkisella sektorilla, liiketoimintajohtaja Ari-Pekka Syvänne toteaa.

Elisa julkaisi tänään Microsoftin tuoreen Office 2013 –julkistuksen mukaisesti päivitetyn Elisa Toimisto 365:n. Lisätiedot Elisa Toimisto 365 –palvelusta löytyvät osoitteessa www.elisa.fi/365.

Lisätiedot:
Elisa, Ari-Pekka Syvänne, liiketoimintajohtaja, 0407092125, etunimi.sukunimi@appelsiini.fi
Microsoft Oy, Jukka Veräväinen, liiketoimintajohtaja, tuottavuusratkaisut, 050 364 8312, jukkav@microsoft.com

 

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Microsoft Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, 
-ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 280 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. Maailmanlaajuisesti Microsoftilla on noin 94 000 työntekijää yhteensä 112 maassa. Heinäkuussa 2012 päättyneenä tilivuonna Microsoftin liikevaihto oli 73,72 miljardia US dollaria.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs