Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Suomalainen golfinnovaatio rynnii kansainvälisille markkinoille

Suomalainen golfinnovaatio rynnii kansainvälisille markkinoille

Tiedote.
Julkaistu: 24.01.2012 klo 08:18
Julkaisija: Viherio Technologies Oy

 

Viherio Technologies Oy:n GREENi-palvelu on murtautumassa golfin syntysijoille Brittein saarille. Parin vuoden aikana merkittävän jalansijan suomalaisten golfyhtiöiden keskuudessa saavuttanut palvelu on herättänyt kiinnostusta myös ulkomailla. Syynä kiinnostukseen on se, että GREENi palvelulla golf-yhtiöt voivat tarttua yhteen globaalin golfbisneksen hankalimpaan haasteeseen eli siihen miten luodaan sujuva golfkierros kaikissa olosuhteissa. Nyt palvelua viedään Ruotsin lisäksi myös Irlantiin ja Etelä-Afrikkaan, missä kiinnostus on ollut alusta pitäen korkealla tasolla.

 Oululaisen Viherio Technologiesin kehittämä GREENin ytimessä on web-palvelu, jolla golfkenttiä ylläpitävät yhtiöt voivat mitata, seurata ja hallita golfkierroksien sujuvuutta ja ns. ”pelinopeutta”. GREENi tuo ratkaisun maailmanlaajuiseen golf-bisneksen ongelmaan, joka mm. on nähty keskeiseksi syyksi golfharrastuksen suosion tippumiselle Ruotsissa. Golfkierroksiin kuluvan ajan hallinta on ollut lähes mahdotonta toteuttaa helposti.

 ”Pelin sujuvuus on keskeinen osa miellyttävää golfpalvelua. Sen merkitys tulee vain kasvamaan ja siitä tulee yhä selvemmin golfkenttien laatu- ja kilpailutekijä”, toteaa Timo Pärkkä Viherio Technologiesilta. ”Meille on ollut mieluisaa huomata se, miten innostuneesti GREENi on otettu vastaan esim. Irlannissa. Siellä käsitys pelin sujuvuuden mittaamisen, seuraamisen ja hallinnan merkityksestä on erittäin korkealla tasolla. Näiden asiakkaiden palveleminen tulee auttamaan myös meitä palvelun edelleen kehittämisessä.”

 Suomessa GREENi palveluita käyttää jo lähes kolmasosa golfkentistä.info@greeni.com | www.viherio.com | www.greeni.com| 0400 012266

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs