Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Suomalainen Elisa Videra ja LG Electronics tiivistävät yhteistyötään Euroopassa

Elisa Oyj

Suomalainen Elisa Videra ja LG Electronics tiivistävät yhteistyötään Euroopassa

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Visuaalisiin kommunikaatioratkaisuihin erikoistunut Elisa Videra ja LG Electronics tiivistävät yhteistyötään Euroopassa. LG Electronics myönsi Elisa Videralle preferred system integrator -tunnustuksen. Elisa Videra on LG Electronicsin ratkaisutoimittaja Euroopassa.

Yhteistyön myötä asiakkaiden palvelutaso paranee ja medianäyttöpalveluiden myynti, toimitus sekä ylläpito tehostuvat Euroopassa. Elisa Videra toimittaa medianäyttöpalveluita jo nyt Pohjoismaihin, Iso-Britanniaan, Benelux-maihin, Italiaan ja Espanjaan. Yrityksen asiakkaina on suuria kansainvälisiä organisaatioita ja yrityksiä, kuten Mobistar ja Ikea. Yhteistyö mahdollistaa medianäyttöjen toimittamisen joustavasti mihin tahansa Euroopassa ja vahvistaa siten myös Elisan laajempaa kansainvälistymisstrategiaa.

– Strategiamme on kasvaa Euroopassa, ja tässä yhteistyömme LG:n kanssa auttaa huomattavasti. Medianäyttöjen toimittaminen, ylläpito ja ongelmatilanteiden hoito nopeutuvat merkittävästi kun voimme hankkia LG:n medianäyttöjä suoraan yrityksen paikallisilta yksiköiltä ja toimittaa niitä joustavasti ympäri Eurooppaa ilman, että tarvittavia laitteita tuotaisiin rajojen yli. Toimimme jatkossa tiiviissä yhteistyössä LG:n kanssa asiakkaidemme kohdemaissa, kertoo Elisa Videran liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja Owe Ekman.

– LG:n preferoitu ratkaisutoimittaja -tunnustuksen edellytyksenä on, että yritys täyttää muun muassa prosesseihin, laatuun ja infrastruktuuriin liittyvät vaatimuksemme. Harva toimija yltää niihin, kuvailee LG Electronicsin Pohjois- ja Itä-Euroopan medianäyttöliiketoiminnasta vastaava johtaja Harri Ekholm.

– Yhteistyön vahvistaminen ratkaisutoimittajiemme kanssa on LG:n strategian ytimessä ja haluamme lisätä yhteistyökumppaniemme määrää Euroopassa seuraavien vuosien aikana, kiteyttää LG Electronicsin Euroopan yritysmyynnin presidentti Young Choi.

Elisa Videran käyttämiä laitevalmistajia ovat LG:n lisäksi muun muassa Cisco, Polycom ja Acano. Valmistaja ja hyödynnettävä teknologia valitaan Elisa Viderassa aina tapauskohtaisesti, asiakkaan tarpeet huomioiden.

 

Lisätietoja:

Elisa Videra Oy, liiketoiminnan kehittämisestä vastaava johtaja Owe Ekman, etunimi.sukunimi@elisa.com, p. 050 5061933

LG Electronics Ltd, Pohjois- ja Itä-Euroopan yritysmyynnistä vastaava johtaja , Harri Ekholm, etunimi.sukunimi@lge.com p. 040 555 4800.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 87 000 työntekijää 113 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2013 oli 53,10 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan viiteen liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance sekä Air Conditioning & Energy Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2013 lähes 2 miljardia Ruotsin kruunua. www.lg.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs