Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » SquareTraden Rikkoutumistesti paljastaa Joulunajan kestävimmät tablettikoneet

SquareTrade

SquareTraden Rikkoutumistesti paljastaa Joulunajan kestävimmät tablettikoneet

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2014 klo 10:42
Julkaisija: SquareTrade

Isokokoiset tabletit osoittautuivat paljon herkemmiksi hajoamiselle kuin pienemmät.

SquareTrade pani 10 suosittua tablettikonetta rikkoutumistestiin. Testissä kestävimmäksi osoittautui Samsung Galaxy Tab S 8.4 (pisteytys 3,3) ja herkimmin hajoava oli Tmax 9 HD (pisteet 8,2).

SquareTrade pisteyttää modernit huippulaitteet sen mukaan, miten alttiita ne ovat rikkoutumaan erilaisissa vahingoissa. Arvioitavia ominaisuuksia ovat etu- ja takapaneelin muotoilu, saumojen rakenne ja materiaalit, koko, paino, liukuvuus, vedenpitävyys ja käteensopivuus. Toisin kuin perinteisemmät laitetestit, SquareTrade pyrkii testaamaan miten hyvin laitteet kestävät arkipäivän vahingoissa ja onnettomuuksissa.

Video SquareTrade Rikkoutumistestistä täällä.

”Ensimmäistä kertaa panimme 10 tablettikonetta tiukoille rikkoutumistestissämme. Tuloksena oli, että koolla tosiaankin on merkitystä. Kalliit laitteet ovat yhtä monikäyttöisiä kuin sveitsiläinen linkkuveitsi, mutta eivät todellakaan yhtä kestäviä. Huonoiten kestävä tabletti kirjaimellisesti katkesi kahtia”, SquareTrade Euroopan toimitusjohtaja Kevin Gillan kertoo.

”Älypuhelimien testeissä Apple saa yleensä aina parhaat pisteet, mutta tableteissa Samsung löi muut laudalta Galaxy Tab S 8.4 -laitteellaan”, Gillan toteaa.

SquareTrade rikkoutumispisteytys perustuu useisiin tekijöihin, kuten fyysisiin ominaisuuksiin ja tuloksiin pudotus-, upotus- ja liu'utustesteissä. Mitä suuremman pistemäärän laite saa, sen todennäköisemmin se hajoaa vahingoissa.

Yleisesti, pienet tablettikoneet pärjäsivät testeissä yli odotusten ja pudotus- sekä upotustesteissä ne peittosivat isommat mallit kuten Microsoft Surface Pro 3:n ja Tmax 9 HD:n. Kestävät ja vedenpitävät mallit kuten Sony Xperia Z3 (4 rikkoutumispistettä) ja Apple iPad Mini 3 (4,4 pistettä) pärjäsivät ihailtavan hyvin. Suosituista malleista herkempiä hajoamiselle ovat Samsung Galaxy Tab 10.5 (6 rikkoutumispistettä) ja Apple iPad Air 2 (6,1 pistettä). Nämä pärjäsivät huonommin erityisesti liu'utus- ja pudotustesteissä.

SquareTrade Rikkoutumistesti paljasti että

  • Isompikokoiset tablettikoneet hajoavat pienempiä herkemmin ja ne kestävät huonommin vettä
  • Samsung Galaxy Tab S 8.4. pärjäsi hyvin pudotus- ja upotustesteissä ja se on tämän Joulun kestävin tablettikone.
  • Kestävin huokeahintainen laite on Asus Memo Pad 7, laite pärjäsi hyvin kaikissa testeissä. Lähelle pääsi Sony Xperia Z3.

    SquareTrade 2014 tablettikoneiden Rikkoutumistestin kaikki tulokset löydät täältä oheisesta infograafista.

Mediayhteydet Suomessa:
Janne Salonen
JustPR
p. 040 550 8051
s-posti janne.salonen@justpr.co.uk

Liitetiedostot


"SquareTrade turvaa mobiililaitteita ja tabletteja, ja muuta kuluttaja-elektroniikkaa toimintahäiriöiltä, vahingoilta ja arkipäivän tapaturmilta. Toisin kuin vanhanaikaiset takuut, SquareTrade on suunniteltu tämän päivän kuluttajalle. Yhtiö käyttää uusinta tekniikkaa tavoitteenaan 100-prosenttisen ongelmaton korvausprosessi. Yksityisomisteisen SquareTraden sijoittajia ovat mm. Bain Capital ja Bain Capital Ventures. Yhtiön pääkonttorit ovat San Franciscossa ja Lontoossa. Lisätietoja: www.squaretrade.com ja www.squaretrade.fi.

SquareTrade on SquareTrade Inc:in rekisteröity tuotemerkki. Kaikki muut yhtiö- ja tuotenimet kuuluvat valmistajilleen tai niiden yhteydessä oleville yhtiöille. SquareTrade ei tue, tee yhteistyötä tai ole muutenkaan millään tavoin sidoksissa laitevalmistajiin.

"

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs