Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Sonera tukemaan Helsingin kaupungin digitalisaatiota puhe- ja viestintäratkaisuilla

Telia

Sonera tukemaan Helsingin kaupungin digitalisaatiota puhe- ja viestintäratkaisuilla

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 06:00
Julkaisija: Telia

Sonera ja Helsingin kaupunki ovat solmineet kahdeksan vuoden sopimuksen, jonka tavoitteena on edistää kaupungin digitalisaatiota uusien viestintäratkaisujen avulla. Sopimuksen kokonaisarvo on 64 miljoonaa euroa. 

Helsingin kaupungilla on noin 40 000 työntekijää. Kaupungin tavoitteena on kehittää loppukäyttäjäystävällisiä viestintäpalveluita ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattomasti. Samalla kaupunki suunnittelee kuntalaisille suunnattavien interaktiivisten palveluiden kehittämistä ja käyttöönottoa.  Mobiliratkaisuilla, tietoturvallisuudella ja palveluiden laadulla on merkittävä rooli tätä tavoitetta täytettäessä.

”Olemme erittäin iloisia, että Helsingin kaupunki on valinnut meidät kumppanikseen matkalla tulevaisuuden ratkaisuihin. Pohjana uusille digitaalisille palveluille ovat luotettavat ja helppokäyttöiset viestintäratkaisumme, jotka skaalautuvat kaupungin kasvaviin ja muuttuviin tarpeisiin. Myös Helsinkiin rakennettavalla maailman moderneimmalla datakeskuksella on merkittävä rooli palveluiden tuottamisessa”, sanoo Soneran toimitusjohtaja Valdur Laid.

Sopimuksessa otetaan erityisesti huomioon kaupungin työntekijöiden ja toisaalta kaupungin kuntalaisille tuottamien palvelujen tulevaisuuden tarpeet.

”Tavoitteenamme on tuottaa kuntalaisille entistä parempia digitaalisia palveluita. Olemme tyytyväisiä siihen, että Soneran kanssa solmittu sopimus mahdollistaa kaupungin haluamat modernit vuorovaikutus- ja viestintäratkaisut”, toteaa Helsingin kaupungin hankintajohtaja Jorma Lamminmäki.

Sonera on toimittanut eritasoisia viestintäratkaisuja myös useille muille suurkaupungeille ja yhteensä yli 600 kuntatoimijalle.

Lisätietoja:

Antti Luoto, myyntijohtaja, Sonera
Puh. 040 302 2412
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliacompany.com 

Riitta Karvinen, yksikönjohtaja, Helsingin kaupunki
Puh. 0500 787 853
Sähköposti: etunimi.sukunimi@hel.fi

 

 

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain noin 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs