Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Sonera toimittaa puhepalvelut Veljekset Keskinen Oy:lle ja sen asiakkaille

Telia

Sonera toimittaa puhepalvelut Veljekset Keskinen Oy:lle ja sen asiakkaille

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 18:00
Julkaisija: Telia

Sonera lujittaa jalansijaansa entisestään Etelä-Pohjanmaalla Veljekset Keskinen Oy:n kanssa solmitun yhteistyön myötä. Sonera tuottaa jatkossa yrityksen puhepalvelut ja on myös investoinut alueen verkkoyhteyksiin Tuurin Kyläkaupan alueen asiakkaita varten.

Sonera on tehnyt sopimukset Veljekset Keskinen Oy:n kanssa.

”Yrityksen puhepalvelut siirrettiin viime talvena meille. Peruspalveluiden tarjoamisen lisäksi olemme sitoutuneet asiakkaaseen rakentamalla kattavan verkon Tuurin Kyläkaupan alueelle kuluttaja-asiakkaita ajatellen. Tämä on meille merkittävä yhteistyö, johon haluamme panostaa myös jatkossa”, sanoo Etelä-Pohjanmaan uusi paikallisjohtaja Petri Haapanen Soneralta. 

”Kehitämme Kyläkaupan aluetta jatkuvasti uusilla palveluilla ja haluamme siellä vierailevien paikallisten ja matkailijoiden viihtyvän parhaalla mahdollisella tavalla. Verkkoyhteydet hotellissa, karavaanarialueella sekä myymälässä ovat ensiarvoisen tärkeät sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme”, sanoo Veljekset Keskinen Oy:n sidosryhmäjohtaja Jari Perälä. 

Etelä-Pohjanmaan yrityksille uutta kasvua digitalisaatiosta

Haapasen uuteen rooliin Etelä-Pohjanmaan paikallisjohtajana kuuluu alueen yritysten kehitysedellytyksiin perehtyminen ja yritysten auttaminen digitalisaatiossa.

”Olemme digitaalisen liiketoiminnan mahdollistaja ja tavoitteenani onkin auttaa paikallisia yrityksiä löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaalisten palveluiden ja ratkaisujen avulla”, sanoo Haapanen.

Soneran 4G-verkon kattavuus on Etelä-Pohjanmaalla hyvällä tasolla.

”Tänä vuonna alueelle on rakennettu noin 50 uutta 4G-tukiasemaa ja määrä kasvaa vuoden loppuun entisestään. Olemme myös rakentaneet alueen vilkkaimpiin tukiasemiin toisen 4G-taajuuden, jolla päästään maksimissaan 300 Mbit/s nopeuteen”, sanoo Haapanen.

Soneralla työskentelee koko Pohjanmaan alueella noin 220 ihmistä, joista suurin osa toimii asiakaspalvelutehtävissä.

Lisätietoja:

Soneran viestintä
Puh: 02040 54000
Sähköposti: communications-fi@sonera.com

 

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain noin 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs