Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Seutuverkko Pohjois-Satakunnassa sai vahvistusta

Seutuverkko Pohjois-Satakunnassa sai vahvistusta

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2013 klo 18:22
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:ssä on aloittanut projektipäällikkönä Harri Huhtala. Harrin vastuulla on verkon rakentamisvaiheen organisointi sekä valvonta kaikkien kuntien alueella. Harri Huhtalan työsuhde alkoi 5.8.2013. Harri on ollut telealalla piakkoin jo neljäkymmentä vuotta.

– Viimeksi olin Suupohjan Seutuverkko Oy:n palveluksessa saman tyyppisissä tehtävissä. Telealalla olen tehnyt lähes kaiken tyyppisiä projekteja painottuen lähinnä verkon suunnitteluun ja rakentamiseen. Neljän vuosikymmenen aikana on tullut nähtyä monenlaisia alan muutoksia. Nyt on hienoa olla mukana tekemässä jälleen kokonaisuutta, josta on alueen asukkaille hyötyä vuosikymmeniksi eteenpäin, Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy:n (PSSV) projektipäällikkö Harri Huhtala toteaa.

Pohjois-Satakunnan seutu on Harrille tuttua aluetta. Hän on työskennellyt seudulla aiemmin Soneran palveluksessa muun muassa työpäällikkönä Kankaanpäässä.

PSSV on tehnyt päätöksen valokuituverkon pääurakoitsijoista. Sopimus allekirjoitetaan elo-syyskuun taitteessa. Seutuverkkoon on mahdollisuus päästä vielä mukaan suhteellisen pienellä kustannuksella.

- Ennakkomarkkinoinnin jälkeinen hinnoittelu on nyt päätetty. Uusia sitoumuksia voi taas tehdä, mukaan pääsee edulliseen hintaan. Liittymishinta on pieni osa, todellisiin rakentamiskustannuksiin verrattuna. Annamme mielellämme lisätietoja. Ajankohtaista tietoa löytyy myös  verkkosivuiltamme, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Torsti Ruokoski.

Lisätietoja:

Torsti Ruokoski, toimitusjohtaja, puh. 040 536 2600, torsti.ruokoski@pssv.fi tai

Harri Huhtala, projektipäällikkö, puh. 0400 592 443, harri.huhtala@pssv.fi
                       

Pohjois-Satakunnan Seutuverkko Oy (PSSV) on viiden kunnan (Kankaanpää, Jämijärvi, Pomarkku, Lavia ja Sastamala) omistama yhtiö. PSSV:n tarkoituksena on rakennuttaa valokuituverkko Pohjois-Satakuntaan. Valokuituverkko on avoin kaikille operaattoreille. Avoimen laajakaistaverkon myötä kuntalaisille on siis tarjolla usean eri operaattorin palveluita, mikä turvaa hintojen kilpailukykyisenä pysymisen. Asiakas voi valita edullisimman, monipuolisimman tai muuten itselle parhaan palveluntarjoajan. Valokuituyhteys korvaa niin haluttaessa kaikki perinteiset puhelin- ja nettiyhteydet sekä kaapeli-, antenni- ja satelliitti-tv:n. Yksi yhteys kattaa kaikki kodin tietoliikennepalvelut. Laajakaista on nykykodissa tärkeä perusedellytys, joten valokuitu lisää myös kiinteistön arvoa. www.pssv.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs