Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Saunalahti Pikalataus -palvelu tuo joustoa saldon lataamiseen

Elisa Oyj

Saunalahti Pikalataus -palvelu tuo joustoa saldon lataamiseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.07.2013 klo 11:01
Julkaisija: Elisa Oyj

Saunalahti on tuonut uudenlaisen, joustavan tavan prepaid- ja latausliittymien saldon lataamiseen ja puhe-, tekstiviesti- ja tiedonsiirtopakettien hankkimiseen. Saunalahti Pikalataus -palvelu mahdollistaa muun muassa saldon lataamisen tekstiviestillä esimerkiksi lapsen puhelimeen niin, että lataus veloitetaan suoraan lapsen vanhemman maksukortilta.

Saunalahti Pikalataus mahdollistaa ensimmäistä kertaa Suomessa sekä saldon että puhe-, tekstiviesti- ja tiedonsiirtopakettien lataamisen tekstiviestillä. Palvelu helpottaa muun muassa tilanteita, joissa prepaid-liittymää käyttävän lapsen liittymän saldo käy vähiin, sillä palvelu lähettää automaattisesti viestin lapsen vanhemman kännykkään, kun liittymän saldo alittaa kolme euroa. Palveluun on mahdollista liittää useita prepaid- tai latausliittymiä.

Aiemmin lisäsaldon lataus onnistui internetissä lataa.saunalahti.fi -sivustolla, Otto-automaateilla sekä kauppojen ja kioskien latauspisteissä.

- Saunalahti Pikalataus tuo turvaa erityisesti pienimmille kännykänkäyttäjille. Saldo ei pääse yllättäen loppumaan, kun vanhemmat voivat ladata lisäsaldoa kätevästi tekstiviestillä juuri silloin kun tarve on suurin, kertoo osastopäällikkö Toni Kivinen Elisalta.

Kaikki Pikalataukset veloitetaan asiakkaan palvelun aktivoinnin yhteydessä antamalta maksukortilta (debit tai credit). Pikalataus-palvelun voi ottaa käyttöön osoitteessa lataa.saunalahti.fi/pikalataus.

Lisätietoja: Elisa Oyj, Toni Kivinen, osastopäällikkö, p. 050 506 0152, etunimi.sukunimi@elisa.fi


Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs