Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Samsung Galaxy S6 edge on kohtelias

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy S6 edge on kohtelias

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung kehitti uuden älykkään People Edge -toiminnon käyttäjätutkimuksen avulla. 

Espoo, 19. maaliskuuta 2015 – Puheluihin vastaaminen, viestien lähettäminen ja puhelimen vilkuilu voivat olla seurassa epäkohteliasta puuhaa. Älypuhelinten käyttäjät vahvistavat asian Samsungin tekemässä tutkimuksessa*.

Yli kolme neljäsosaa (76%) älypuhelinten käyttäjistä kokee puhelimen vilkuilun keskustelun aikana epäkohteliaaksi. Tutkimuksen mukaan käyttäjät kuitenkin haluavat huomata tärkeät viestit ja puhelut. Seitsemän kymmenestä vastaajasta toivoo läheisilleen parempaa tapaa tavoittaa heidät hätätilanteessa.

Näiden oivallusten perusteella Samsung on kehittänyt People Edge -toiminnon uuteen Galaxy S6 edge -lippulaivapuhelimeensa. S6 edge -puhelimessa on sen kummallekin reunalle kaartuva näyttö, joka mahdollistaa hienotunteisen tavan erottaa tärkeimmät saapuvista puheluista ja viesteistä. People Edge -toiminnon avulla käyttäjä voi määritellä viidelle ihmiselle omat reunanäytöllä näkyvät värit. Kun puhelin soi pöydällä näyttö alaspäin, reunat hehkuvat soittajalle valitulla värillä.

People Edge mahdollistaa myös puhelujen hylkäämisen kohteliaasti. Puhelut voi hylätä automaattisella poissaoloviestillä, kun laittaa sormen puhelimen sisäänrakennetulle sykemittarille.

– Ihmiset pyytävät usein etukäteen anteeksi, kun ovat seurassa ja odottavat tärkeää puhelua. He asettavat puhelimen pöydälle näyttöpuoli alaspäin, vaikka kaksi kolmasosaa (64%) ihmisistä toivoisi tapaa erottaa tärkeät puhelut muista puheluista, sanoo Samsungin Euroopan tuoteinnovaatio-osaston johtaja Lysa Clavenna.

* Samsungin kansainväliset tuoteinnovaatiotiimit toteuttivat tutkimuksen Englannissa, Saksassa, Ranskassa ja Etelä-Koreassa. Siihen osallistui 1217 vastaajaa. 

Video People Edge -toiminnosta.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja testilaiteasiat: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? (Medialle) Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs