Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » PPO:n tuotannollisen henkilöstön kanssa neuvotellaan siirtymisestä Elisan organisaatioon

Elisa Oyj

PPO:n tuotannollisen henkilöstön kanssa neuvotellaan siirtymisestä Elisan organisaatioon

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2013 klo 14:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 6.8.2013

PPO:n tuotannollisen henkilöstön kanssa neuvotellaan siirtymisestä Elisan organisaatioon Elisan ja PPO:n suunnittelu on edennyt ja tuotannollisen henkilöstön osalta tavoitteena on siirtyminen Elisalle syksyn aikana. Henkilöstön kanssa käydään yt-lain mukaiset neuvottelut mahdollisista henkilöstövaikutuksista. Yhtiöiden tavoitteena on, että PPO Yhtiöt voidaan sulauttaa Elisaan vuoden vaihteessa.

PPO Yhtiöt Oy:ssä ja Viske Oy:ssä käynnistetään 13.8.2013 yt-neuvottelut, jotka koskevat yhtiöiden tuotannollista henkilöstöä, yhteensä noin 90 henkilöä. Nyt käynnistyvien neuvotteluiden tavoitteena on integroida henkilöstö osaksi Elisan Tuotanto-yksikköä.

Neuvottelut pyritään saamaan päätökseen syyskuun loppuun mennessä. Mahdollinen tuotannollisista syistä ja uudelleenjärjestelyistä seuraava henkilöstön vähennystarve on arviolta 10-30 henkilöä, lisäksi selvitetään ulkoistusmahdollisuuksia. Työtehtäviä tehdään jatkossakin alueella Elisan alueellisen toimintamallin mukaisesti.

- Yhtenäistämistä on tehty hyvässä hengessä ja nyt tuotannollisen henkilöstön kanssa on edetty vaiheeseen, jossa voimme ryhtyä neuvottelemaan siirtymisestä Elisan organisaatioon. Muiden henkilöstöryhmien osalta suunnittelutyötä jatketaan vielä syksyn aikana, kertoo PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Ari Punkkinen.

Yhtiöiden tavoitteena on, että PPO Yhtiöt voidaan sulauttaa Elisaan vuoden vaihteessa. Yhdistämisellä saavutetaan vahvempi ja kilpailukykyisempi kokonaisuus.

Lisätietoja: PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja, Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs