Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Pasi Sutinen nimitetty Soneran Data Center-liiketoiminnan vetäjäksi

Telia

Pasi Sutinen nimitetty Soneran Data Center-liiketoiminnan vetäjäksi

Tiedote.
Julkaistu: 21.03.2016 klo 15:05
Julkaisija: Telia

Pasi Sutinen (48) on nimitetty 1.5.2016 lähtien Soneran Data Center-liiketoiminnan vetäjäksi. Sutisen vastuulle kuuluu Soneran Data Center -liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen.

Pasi Sutinen siirtyy Soneralle Tiedolta, jossa hän on viimeksi toiminut Managed Services -yksikön teknisenä johtajana. Sutinen on aiemmin vastannut mm. keskeisten pilvipalveluiden tuotteistamisesta ja johtamisesta. Aiemmin hän työskenteli Tiedolla metsä- ja valmistavaa teollisuutta palvelevassa Industry-yksikössä.

”Olen hyvin tyytyväinen voidessani toivottaa Pasin tervetulleeksi joukkueeseemme. Data Center –hankkeemme siirtyessä toteutusvaiheeseen on äärimmäisen tärkeää että saamme Pasin kaltaisen datakeskus- ja infraosaajan vastaamaan meille keskeisestä tulevaisuuden liiketoiminnan rakentamisesta”, sanoo Soneran yritysliiketoiminnasta vastaava Petri Niittymäki. 

Sonera rakentaa vuonna 2017 käyttöön otettavaa avointa datakeskusta vastaamaan datakeskuspalveluiden kasvavaan kysyntään. Datakeskus tukee myös Soneran ja yhtiön asiakkaiden tarjoamia pilvipalveluita sekä liiketoiminnan digitalisoimista.

”Olen ollut mukana infrastruktuuri- ja datakeskushankkeissa sekä ulkoistuksissa. Uskon että tämä antaa hyvän pohjan kun lähdemme rakentamaan liiketoimintaa ja viemään vahvaa Data Center –viestiä asiakkaille”, Pasi Sutinen sanoo.

Lisätiedot:

Soneran viestintä, puh. 02040 54000, communications-fi@sonera.com

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä TeliaSonera-konsernia. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliasonera.fi

Ylläksen seitsemän tunturin kokonaisuus, Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja kaksi aitoa lappilaista kylää, Äkäslompolo ja Ylläsjärvi, tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön aktiiviseen lomanviettoon tunturiluonnossa vuoden ympäri. Puitteet ovat ykkösluokkaa; 63 rinnettä ja 28 hissiä sekä 330 km:n latuverkosto ovat Ylläksen ylpeys. Kesällä Ylläs on luonnon ystävän, melojien, kalastajien ja retkeilijöiden toivekohde, jossa kylien palvelut löytyvät aivan kansallispuiston vierestä.  Ylläs sijaitsee Tunturi-Lapissa, Kolarin kunnassa, 200 km napapiirin yläpuolella. Ylläkselle pääsee lentämällä Kittilään tai junalla Kolariin. www.yllas.fi

Liikennevirasto mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset.
www.liikennevirasto.fi
www.facebook.com/liikenneverkossa
www.twitter.com/liikennevirasto

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs