Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » OnePlus 3 heti tilattavissa Elisalta

Elisa Oyj

OnePlus 3 heti tilattavissa Elisalta

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa on ainoa operaattori Euroopassa, joka tuo OnePlus 3 -uutuuspuhelimen ennakkomyyntiin heti julkistuksen yhteydessä.
 
OnePlus 3 esiteltiin eilen illalla The Loopiksi kutsutussa virtuaaliympäristössä. OnePlus 3:n myynti käynnistyy globaalin lanseerauksen yhteydessä OnePlussan oman verkkokaupan lisäksi Elisalla. Puhelin on ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta heti. Suomeen puhelimet saapuvat juhannuksen jälkeisellä viikolla.

– Elisa on Euroopassa ainoa, joka tuo OnePlus 3:n ennakkomyyntiin nyt heti. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä ensimmäisten joukossa maailmassa käsiksi tähän odotettuun uutuuspuhelimeen, sanoo liiketoimintajohtaja Jan Virkki Elisalta.

Elisa on ensimmäinen operaattori Euroopassa, jolle paljon huomiota saaneet OnePlus-puhelimet tulivat jälleenmyyntiin toukokuussa. Alkujaan OnePlus-puhelimia on saanut ostaa vain kutsuperusteella netistä.

– Kehitimme OnePlus 3:n pitäen mielessämme faniemme tarpeet. Yksi faniemme toivoma ja odottama ominaisuus on pikalataus. Dash Charge -pikalataus tekee OnePlus 3:sta yhden markkinoiden vakuuttavimmista älypuhelimista. Dash Charge lataa vain puolessa tunnissa akun koko päivän tarpeisiin, kertoo OnePlussan Euroopan liiketoiminnan kehitysjohtaja Juha Rytkönen.

– Elisa on loistava kumppani; ja olemme iloisia saadessamme tuoda OnePlus 3:n yhteistyössä Elisan kanssa faneillemme Suomessa, Rytkönen jatkaa.

 

Päivän virtatarve puolessa tunnissa

OnePlus on tunnettu tyylikkäästä designistaan. Sekä muotoilu että puhelimien tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta hinta on noin puolet suurten valmistajien lippulaivamalleista.

Dash Charge -pikalatauksen lisäksi OnePlus 3:ssa on myös muita uusia ominaisuuksia, kuten siihen paljon kaivattu NFC.

OnePlus 3:ssa on jopa 35 prosenttia enemmän suoritustehoa kuin OnePlus 2 -puhelimessa. Sen suorituskyvyn takaa ensiluokkainen Qualcom Snapdragon 820 -prosessori.

Sormenjälkitunnistin avaa puhelimen vain 0,2 sekunnissa. Puhelimessa on OnePlussalle tuttuun tapaan tupla-sim.

Muistia OnePlus 3:ssa on 64 gigatavua. RAM-muistia löytyy peräti 6 gigaa, mikä tuo puhelimen käyttöön nopeutta ja sujuvuutta; etenkin jos useita sovelluksia käytetään yhtä aikaa.

Myös OnePlus 3:n kamera on entistä parempi ja varustettu optisella kuvanvakaimella, mikä auttaa saamaan entistä parempia kuvia myös hämärässä.

OnePlus 3:n hinta Elisan myymälöissä ja verkkokaupassa on 399 euroa.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Jan Virkki, puheliittymien liiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, p. 045 670 0070, jan.virkki@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs