Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » KYMP Oy:n tuotannollisia toimintoja Relacomille

Elisa Oyj

KYMP Oy:n tuotannollisia toimintoja Relacomille

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 15:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 28.4.2014

KYMP Oy:ssä tehtävät liittymätoimitukset ja viankorjaus sekä kaapeli-tv-viankorjaus siirtyvät Relacomille. Henkilöstö siirtyy Relacomin palvelukseen 1.6.2014 ns. vanhoina työntekijöinä.

Osana Elisan sekä KYMP-yhtiöiden toimintojen yhtenäistämistä alueiden tuotannollisia tehtäviä siirtyy kumppaneille. Liittymätoimituksissa ja viankorjauksessa kumppanina on Relacom, jonka palvelukseen siirtyy KYMP Oy:ltä 17 henkilöä Kotkassa, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Imatralla.

- Kumppaneidemme kanssa pystymme tuottamaan entistä laadukkaampia palveluita asiakkaillemme. Relacomin osaaminen ja laaja asiakaspohja mahdollistavat tehokkaan toiminnan volyymivaihteluista huolimatta, sanoo KYMP Oy:n toimitusjohtaja Matias Castrén.

Lisätietoja:

Matias Castrén, KYMP Oy:n toimitusjohtaja, Elisan liiketoimintajohtaja, puh. 050 66 906

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs