Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kommunikaatiotapahtumat Big Data -tietovarastoksi

Benemen

Kommunikaatiotapahtumat Big Data -tietovarastoksi

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2014 klo 11:00
Julkaisija: Benemen

Yritysten kommunikaatioratkaisuihin erikoistunut Benemen Oy ja yritysten tiedon- ja dokumenttienhallintaan ratkaisuja tarjoava M-Files Oy ovat yhdistäneet voimansa uuden sukupolven kommunikaatiohallinnan toteuttamiseksi.

Benemenin tarjoaman BeneCloud–palvelun tuottama kommunikaatiotapahtumien massa tallennetaan tietovarastoon hyödyntäen M-Filesin metatietoihin perustuvaa teknologiaa. Ratkaisu mahdollistaa esimerkiksi suurten puhelumassojen automaattisen luokittelemisen siten, että yksittäinen tapahtuma löytyy miljoonien joukosta vaikkapa soittajan nimen, asiakastiedon tai halutun sisällön perusteella hetkessä.

”Hyvä esimerkki on teknologian hyödyntämisestä on puhelunauhoitteiden hallinta; vaikkapa kännykkäpuhelusta tehtyyn tallenteeseen voidaan kytkeä haluttujen asiayhteyksien lisäksi tieto, kenellä on oikeus tämä tallenne kuunnella”, kertoo palvelun ominaisuuksista toimitusjohtaja Jouni Purontaus Benemen Oy:stä.

”M-Files on perinteisesti nähty dokumenttienhallintaan keskittyvänä järjestelmänä. Benemen-yhteistyö on erinomainen esimerkki siitä, miten M-Files-teknologiaa voidaan hyödyntää myös minkä tahansa muun tiedon hallintaan. Olemme hyvin innoissamme tämän yhteistyön tuomista liiketoimintamahdollisuuksista”, kommentoi sopimusta M-Files Oy:n teknologiakumppanuuksista vastaava johtaja ja yksi yrityksen perustajista Janne Romppanen.

”Palvelu tarjotaan asiakkaille pilvipalveluna käyttäjäkohtaisella hinnoittelulla, joten kynnys hankkia palvelu on hyvin matala. Ensimmäiseksi tuote tulee olemaan saatavilla vain kotimaisille asiakkaillemme, tuotteistamme palvelun jälleenmyyjiemme myytäväksi myös ulkomailla loppuvuoden aikana”, Jouni Purontaus kommentoi palvelun kaupallistamista.

Lisätietoja:

Benemen Oy, toimitusjohtaja Jouni Purontaus,

jouni.purontaus@benemen.com +358 500 406 439

M-Files Oy, Johtaja Janne Romppanen,

jr@m-files.com +358 45 670 2250

 

Benemen Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen operaattoririippumaton B2B-kommunikaatioratkaisuja tarjoava yritys. Benemen on koonnut parhaat menetelmät, toimintatavat ja tuotteet helposti omaksuttavaksi ratkaisuksi, joka voidaan hankkia palveluna ilman perusinvestointeja. Benemen kommunikaatioratkaisu pitää sisällään kaiken mitä yritys tarvitsee puhelin- ja kommunikaatiotarpeisiinsa matkapuhelinliittymistä täyden palvelun Contact Center ominaisuuksiin. Benemenin kommunikaatioratkaisuja hyödyntävät muun muassa Fonecta, Suomen Terveystalo sekä Technopolis. Lisätietoja palveluista www.benemen.com

 

M-Files Oy:n ohjelmistoratkaisut mullistavat tiedon hallinnan, jakamisen ja suojaamisen. Ratkaisut perustuvat tehokkaaseen metatietojen hyödyntämiseen, jossa tietoa ei luokitella perinteisen kansiohierarkian, vaan sisällön perusteella. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Filesia voi käyttää paikallisena ohjelmistona, pilvi- tai hybridiratkaisuna. Asiakkaitamme ovat muun muassa Flybe Airlines, Gasum, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Yrityksen tytäryhtiö M-Files Inc. sijaitsee USA:ssa. Lisätietoja tuotteesta ja yrityksestä: www.m-files.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs