Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kingstonin uusi microSDXC 64GB Class 10 -muistikortti vapauttaa mobiililaitteiden koko potentiaalin

Kingston Technology

Kingstonin uusi microSDXC 64GB Class 10 -muistikortti vapauttaa mobiililaitteiden koko potentiaalin

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2012 klo 10:00
Julkaisija: Kingston Technology

Kingstonin uusi microSDXC 64GB Class 10 -muistikortti vapauttaa mobiililaitteiden koko potentiaalin

 

 • Suuri tallennustila auttaa tallentamaan enemmän muistoja
 • Helppo ja monipuolinen päivitys mobiililaitteille

 

Lehdistötiedote Kingston Digital esittelee uuden 64GB Kingston® microSDXC Class 10 -muistikortin. Älypuhelinten ja tablettien aikakaudella tarve mobiilidatan tallennukselle on suurempi kuin koskaan. Kingston microSDXC Class 10 -muistikortti tarjoaa korkeita siirtonopeuksia ja suurempaa tallennuskapasiteettia, jotta käyttäjät saisivat kaiken irti mobiililaitteistaan.

MicroSDXC -muistikortti on saatavilla 64 GB:n tallennuskapasiteetilla, jolloin kortille voi tallentaa entistä enemmän musiikkia, videoita, kuvia ja sovelluksia. Muistikortti käyttää exFAT-tiedostojärjestelmää, joka on suunniteltu erittäin suurten, kuten yli 4 gigatavun tiedostojen käsittelyyn.

– Tallennustilan tarve kasvaa kun käyttäjät ottavat yhä enemmän kuvia ja videoita sekä kantavat mukanaan yhä enemmän dataa. Uudella 64GB Class 10 microSDXC -muistikortilla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden maksimoida älypuhelimien ja tablettien tallennusmahdollisuudet ja helpon tavan päivittää laitteiden kapasiteettia, sanoo Kingstonin Suomen toiminnoista vastaava Mikko Maanoja.

Kingstonin solid-state microSDXC -muistikortit ovat luotettavia ja kestäviä, koska niissä ei ole liikkuvia osia jotka voisivat kulua tai rikkoontua. MicroSDXC -korteilla on Class 10 -nopeusluokitus,joten kortit pystyvät vähintään 10MB/s jatkuvaan siirtonopeuteen.

Kaikkien muistikorttien toimivuus on testattu ja niillä on sekä elinikäinen takuu että ilmainen tekninen tuki. Lisätietoa: www.kingston.com/en/flash/microsd_cards

 

Kingston Technology juhlii 25:tä vuottaan maailman johtavana kolmannen osapuolen muistivalmistajana. Yrityksen perustivat toimitusjohtaja John Tu ja operatiivinen johtaja David Sun lokakuun 17. päivänä vuonna 1987. 25-vuotisesta historiasta kertova videon voi katsoa täällä. Kingstonin 25-vuotiaan historian lisäksi HyperX-muistit viettävät kymmenvuotisjuhliaan. Kingstonin ensimmäiset HyperX-muistit tulevat markkinoille marraskuussa 2002

 

Kingston microSDXC Class 10 -muistikorttien ominaisuudet ja tekniset tiedot:

 • Täyttää SD Card Association -yhdistyksen laatuvaatimukset
 • Monipuolinen: adapterin avulla mahdollista käyttää SDXC -muistikorttina
 • Yhteensopiva: SDXC -korttipaikalla varustettujen laitteiden kanssa.SDXC -muistikortit eivät sovimicroSD-tai microSDHC-korttipaikkoihin.
 • Takuu: elinikäinen takuu, ilmainen tekninen tuki
 • Kapasiteetti*: 64GB
 • microSDXC-kortin mitat: 11mm x 15mm x 1mm
 • SD-adapterin mitat: 24mm x 32mm x 2.1mm
 • Nopeusluokitus: Class 10 - 10MB/s minimi siirtonopeus
 • Toimintalämpötila: -25°C – 85°C
 • Säilytyslämpötila: -40°C – 85°C

 

Kingston SDXC Class 10 -muistikortti

Part Number

Capacity and Features

SDCX10/64GB

64GB microSDXC Class 10 Flash Card (+ SD adapteri)

SDCX10/64GBSP

64GB microSDXC Class 10 Flash Card  (ei adapteria):

 

 

  

*Osa kapasiteetista käytetään Flash-aseman formatointiin ja muihin toimintoihin, eikä näin ollen ole käytettävissä tiedostojen varastointiin. Sen takia kortin vapaana oleva tallennuskapasiteetti on hieman listattua pienempi. Lisätietoa asiasta löytyy Kingstonin Flash-oppaaasta: www.kingston.com/flash_memory_guide.

Hintatiedot jälleenmyyjien sivuilta.

 

Kingston SoMessa:
YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory
Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope
Twitter: http://twitter.com/#!/kingstontech
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston
Flickr: http://www.flickr.com/photos/kingstontechnologyemea/

 

Lisätietoa tuotteista:
Kingston Technology, Victoria Chernih
GSM +44 (0)1932 73 8818 / vchernih@kingston.eu

 

Laitetestit ja muut lehdistöasiat: 
OS/G Viestintä, Lasse Pulkkinen
GSM +358 400 630 049 / kingstonpr@osg.fi 

 

 

Liitetiedostot

Kingston Digital on maailman suurimman puolijohdetoimittajiin kuuluvan, sitoutumattoman muistituottajan Kingston Technologyn tytäryhtiö. Vuonna 2008 perustettu Kingston Digital vastaa Kingstonin flash-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista maailmalla. Yhtiön Euroopan päämaja sijaitsee Lontoon lähistöllä Sunbury-on-Thamesissa. Lisätietoa Kingstonin tuotteista ja myyntipaikoista Suomessa on saatavissa ilmaisen palvelunumeron 0800 117 004 sekä web-sivuston http://www.kingston.com:n kautta. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs