Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Kaakko135° matkailu julkaisee lapsiperheille mobiilipelin

Kaakko135°

Kaakko135° matkailu julkaisee lapsiperheille mobiilipelin

Tiedote.
Julkaistu: 09.07.2015 klo 08:52
Julkaisija: Kaakko135°

Adventure135 on perheen juniorien seikkailupeli, jossa kierretään Kaakon nähtävyyksissä ajasta ja paikasta toiseen. Pelattavaa löytyy kaikille seikkailijoille aina palapeleistä vauhdikkaisiin kilpa-ajoihin. Peli soveltuu monenlaiseen pelityyliin; sitä voi pelata yhden minipelin kerrallaan tai vaikka koko tarinan - oman valinnan mukaan. Peli soveltuu erityisesti perheen pienimmille kannustavaksi ajanvietteeksi väkivallattomana ja lyhyiden kenttien vuoksi.

 Sovellus toimii ensivaiheessa Android-älylaitteissa, kuten tableteilla ja älypuhelimilla. Ilmaisen pelin voi ladata Google Play -kaupasta. Vuoden 2015 elokuussa pelistä saadaan ulos myös IOs-pohjainen peli, joka soveltuu Applen päätelaitteisiin ja on ladattavissa AppStoresta.

Kotkan-Haminan seutu seikkailun ympäristönä

 ”Hyppää seikkailuun Kaakkolandian keisarin Kaken kanssa ja löydä kaikki hänen 135 ystäväänsä! Kake keisari on lähtenyt retkelle uutta E18-moottoritietä pitkin mutta kaverit hyppäävätkin seudulla kyydistä - kuka mihinkin!”

 Pelin teemat pohjautuvat Kaakko135° -alueen (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) matkailukohteisiin. Sirius Sport Resortissa pääsee esimerkiksi keräilemään herkullisia kakkuja tuulitunnelissa kun taas Salpalinjalla kisaillaan juoksuhaudoissa ketun ja karhun seurassa. Pyhtään Valkmusassa voi pyrähtää keijuna keräilemään harvinaisia sudenkorentoja ja Virolahden Arktikalla tutustua muuttolintuihin etsien kavereita merimaisemista. Pelissä pääsevät esille seudun vahvuudet kuten monipuoliset käyntikohteet, merellisyys, kaunis luonto ja Kymijoki koskineen.

Pelin toteutus

Pelin ovat toteuttaneet Kaakko135° matkailu Cursor Oy, Good Life Technology ja Nitro ID. Pelin grafiikan ovat suunnitelleet Mikko Hovi ja Serious Games. Äänimaailman on suunnitellut Wiljami Salminen, Strawberry Bay Sound.

Peli on toteutettu myös englanniksi ja venäjäksi.

Pelin sivusto löytyy osoitteesta www.adventure135.fi. Adventure135 -peli on tuotettu osana AccessSoutheast135 -hanketta, jota rahoittivat Kymenlaakson liitto, Euroopan aluekehitysrahasto, Kotkan-Haminan seudun kehittämisrahasto, Google ja seudun matkailu- ja pelialan yritykset.

Lisätietoja:

 Noora Kiili, ICT, pelit ja Kaakko135° tuottaja, puhelin 040 1902 573

Janne Niittymäki, Chief Technology Mastermind, puhelin 050 5880 616, janne.niittymaki@seriousgames.fi

Liitetiedostot

Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla,  Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Helsingin seudulta Kaakkoon ehtii autolla reilussa tunnissa. Alue käsittää viisi kuntaa:  Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.

Kaakko135° matkailu toimii alueensa matkailuun erikoistuneena yksikkönä, joka tuottaa matkailun viestintä- ja informaatiopalveluita tiiviissä yhteistyössä seudun kuntien, yritysten ja seudullisten, kansallisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa.

www.kaakko135.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs