Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Jari Collin nimitetty Soneran uudeksi teknologiajohtajaksi

Telia

Jari Collin nimitetty Soneran uudeksi teknologiajohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 11:00
Julkaisija: Telia

Tekniikan tohtori Jari Collin on nimitetty Soneran uudeksi teknologiajohtajaksi. Soneran nykyinen teknologiajohtaja Kalev Reiljan siirtyy omasta aloitteestaan toiseen tehtävään TeliaSonera-konsernin sisällä.

Jari Collin (43) siirtyy Soneran teknologiajohtajaksi Efora Oy:n tietojohtajan (CIO) paikalta. Hän on aiemmin toiminut Elisa-konsernin tietohallintojohtajana vuosina 2008-2013 ja sitä ennen pitkään Nokia-konsernin palveluksessa, mm. Nokia Networksin ICT-johtajana. Collin aloittaa uudessa tehtävässään Soneralla 1.9.2016 mennessä.  

Jari Collin raportoi Soneran toimitusjohtajalle Valdur Laidille ja on Soneran johtoryhmän jäsen.

”Toivotan Jari Collinin lämpimästi tervetulleeksi Soneraan. Hyvän asiakaskokemuksen varmistaminen on tärkein tehtävämme, ja Jari jatkaa palveluidemme laadun turvaamiseksi käynnistämäämme ohjelmaa. Lisäksi odotan häneltä ja teknologiayksiköltämme vahvaa panosta, kun kehitämme asiakkaillemme uusia innostavia ja innovatiivisia elämyksiä”, Soneran toimitusjohtaja Valdur Laid sanoo.

”Haluan myös kiittää Kalev Reiljania hänen arvokkaasta työstään Soneran teknologiayksikössä. Kalev palaa omasta pyynnöstään perhesyistä Tallinnaan, jossa jatkaa TeliaSonera-konsernin sisällä uusissa tehtävissä”, Laid sanoo.

Lisätietoja:

Tatu Tuominen, viestintäjohtaja
Puh. 040 302 4020
Sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

Liitetiedostot

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain n. 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä TeliaSonera-konsernia. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliasonera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs