Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Huawein suosio jatkuu vahvana, Samsungin edulliset mallit myös kysyttyjä

Telia

Huawein suosio jatkuu vahvana, Samsungin edulliset mallit myös kysyttyjä

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2016 klo 08:00
Julkaisija: Telia

Huawei ja Samsung vallitsevat Soneran myydyimpien puhelinten listaa heinäkuussa. Eniten heinäkuussa ostettiin Huawein P8 Lite -puhelinmallia.

Huawein Huawein P8 Lite- ja Y5-mallit sekä saman valmistajan Honor-mallit saivat neljä sijoitusta Soneran myydyimpien puhelinten listalla. Applen iPhone miehittää listan kakkos- ja kolmossijoja 6S-mallillaan ja keväällä lanseeratulla pienemmällä näytöllä varustetulla SE-puhelimellaan.

Samsung haukkasi neljä sijaa Soneran myydyimpien puhelinten listalta edullisempien mallien tarjouskampanjoiden ansiosta. ”Lisäksi Samsungin premium-puhelinmalli S7 teki paluun. Se on yksi laatutietoisten Android-käyttäjien suosikeista", sanoo Soneran laiteliiketoiminnan johtaja Markku Saranpää.

Listalla on lisäksi neljä puhelinta, joilla ei ollut sijoitusta kesäkuun myydyimpien mallien joukossa. ”Vahvat brändit ovat kestosuosikkeja, mutta yksittäisten mallien suosioon vaikuttavat uudet lanseeraukset, hinnoittelu ja aktiivinen kampanjointi.”

Soneran myydyimmät puhelimet heinäkuussa (suluissa sijoitus kesäkuussa)

  1. (3.) Huawei P8 Lite
  2. (2.) Iphone 6S
  3. (4.) Iphone SE
  4. (5.) Honor 7
  5. (-) Samsung Galaxy S7
  6. (6.) Huawei Y5
  7. (8.) Samsung Galaxy A3 (2016)
  8. (-) Samsung Galaxy J5 (2016)
  9. (-) Honor 7 Lite
  10. (-) Samsung Galaxy Xcover 3

”Heinäkuu on Soneralle vilkas puhelinsesonki sekä kivijalka- että verkkokaupan puolella. Edullisia puhelinmalleja myytiin paljon erityisesti heinäkuun lopussa, lähellä koulujen alkamista”, sanoo Saranpää.

Alkava elokuu jatkaa laitesesonkia, sillä paluu arkeen koulujen ja töiden merkeissä kiihdyttää edelleen puhelimien ja tarvikkeiden kysyntää. ”Elokuusta on tullutkin joulukuun jälkeen toiseksi vilkkain laitemyynnin ajankohta”, Saranpää sanoo.

 

Lisätiedot:

Markku Saranpää, johtaja, laiteliiketoiminta, Sonera
Puh. 0400 984 994
sähköposti: etunimi.sukunimi@teliasonera.com

 

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain noin 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs