Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Himanen ja sarjakuva kiinnostivat Elisa Kirjan lukijoita helmikuussa

Elisa Oyj

Himanen ja sarjakuva kiinnostivat Elisa Kirjan lukijoita helmikuussa

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2013 klo 11:57
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Kirja -palvelun suosituimpien sisältöjen lista on monipuolinen kooste tutkivaa journalismia, kauno- ja tietokirjallisuutta sekä sarjakuvia. Helmikuussa myydyimpien listan kolmen kärjessä olivat Katja Ketun Kätilö, Long Playn Himasen etiikka -reportaasi sekä Lisa R. Jonesin eroottisen Inside Out -trilogian ensimmäinen osa Ihosi alla.

Yksi Elisa Kirja -palvelun ostetuimmista sisällöistä helmikuussa oli kirjoittajayhteisö Long Playn 19.2. julkaisema Himasen etiikka -reportaasi, joka herätti myös vilkasta keskustelua julkisuudessa. Long Playn vain digitaalisena julkaistavat reportaasit sopivat hyvin luettavaksi älypuhelimella tai tabletilla vaikkapa bussi- tai ratikkamatkalla.

Lisa R. Jonesin Inside Out -trilogiasta on julkaistu suomeksi ensimmäinen osa Ihosi alla ja se on toistaiseksi saatavana vain e-kirjana. Helmikuun listan neljänneltä sijalta löytyvä Pertti Jarlan suosittu Fingerpori 6 on saatavana sähköisessä muodossa vain Elisa Kirja -palvelussa.

- Kokemuksemme mukaan myydyimpien e-kirjojen lista eroaa jonkin verran painettujen kirjojen listasta ja e-kirjojen osalta myynti myös jakautuu laajemmin eri teosten kesken, toteaa palvelujohtaja Liisa Puurunen Elisalta.

- Eräs syy tähän ovat sellaiset teokset, jotka ovat saatavana vain sähköisenä, kuten Long Playn artikkelit tai romaanit, jotka ilmestyvät ensin e-kirjana ja vasta sen jälkeen painettuna versiona, kuten Ihosi alla, Puurunen jatkaa.

Myydyimmät teokset Elisa Kirja -palvelussa helmikuussa 2013

  1. Katja Kettu: Kätilö (helmikuun kuukauden kirja 4,50 €)
  2. Anu Silfverberg ja Johanna Vehkoo: Himasen etiikka (3,90 €)
  3. Lisa R. Jones: Ihosi alla (6,50 €)
  4. Pertti Jarla: Fingerpori 6 (6,90 €)
  5. Juba Tuomola: Viivi ja Wagner – Ystävänpäiväkirja (helmikuun kuukauden kirja 2,90 €)

Myydyimpien kirjojen joukossa olivat myös mm. Ulla-Lena Lundbergin Finlandia-voittaja Jää (22,90 €), Stephen Kingin 22.11.63 (27 €), Björn Wahlroosin Markkinat ja demokratia (helmikuun kuukauden kirja 7,90 €), Esko Valtaojan Kaiken käsikirja (24,10 €) sekä Crossfire- ja Fifty Shades -sarjojen kirjat.

Elisa Kirja on suurin suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy runsas valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Palvelun saa käyttöönsä lataamalla maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen tablettiin (Android tai iPad) tai älypuhelimeen (Android tai iPhone). Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja

Lisätietoja: Liisa Puurunen, palvelujohtaja, Elisa Oyj, p. 050 5060285, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs