Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Gasum keskittää it-ympäristönsä ja viestintäratkaisunsa Appelsiinille ja Elisalle

Elisa Oyj

Gasum keskittää it-ympäristönsä ja viestintäratkaisunsa Appelsiinille ja Elisalle

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2013 klo 12:39
Julkaisija: Elisa Oyj

Kaasuyhtiö Gasum on valinnut Elisan ja Appelsiinin ict-ulkoistuskumppanikseen. Sopimuksen piiriin kuuluvat loppukäyttäjä- ja kapasiteettipalvelut sekä tietoliikennepalvelut. Sopimus kattaa myös Videran videoneuvotteluratkaisut. Ulkoistamalla palvelut yhden katon alle Gasum haluaa varmistaa it-järjestelmiensä vahvan tuen ydinliiketoiminnalle.

Gasum sekä Elisa ja Appelsiini ovat tehneet sopimuksen Gasumin it-palveluiden kokonaisulkoistamisesta. Sopimuksen mukaan Appelsiini vastaa Gasumin työasemista ja palvelimista sekä viestintäjärjestelmistä, jotka toimivat Appelsiinin virtuaaliympäristössä. Elisa tulee vastaamaan yrityksen lähiverkko- ja tietoliikennepalveluista. Jo aiemmin Gasumilla on ollut käytössään Videran toimittamat videoneuvotteluratkaisut. Sopimuksen myötä Appelsiini tarjoaa Gasumille myös eri palvelujen asiakastuen keskitetysti.

- Haimme sopivan kokoista asiantuntevaa kumppania, joka on toiminnassaan ketterä, ja jolla on laaja, ajan hermolla oleva palveluvalikoima sekä halu kehittää omia palvelujaan jatkuvasti. Appelsiini ja Elisa täyttivät nämä kriteerit. Nyt oma IT-henkilöstömme voi keskittyä toimintamme kehittämiseen liittyviin tehtäviin, kertoo IT-johtaja Jussi Hyvärinen Gasumilta.

Yhteistyö ratkesi kilpailutuksella. Vertailussa Elisa tytäryhtiöineen osoittautui parhaaksi kumppaniksi varmistamaan kaasuyhtiön laadukkaat it-palvelut.

- Tällä sopimuksella voimme tarjota Gasumille niin it-infrastruktuurin kuin erilaiset viestintäratkaisutkin aidosti ja yhteensopivasti saman katon alta. Yhdistetty tarjonta on asiakkaillemme erittäin tärkeää, ja takaa heille työrauhan keskittyä omaan liiketoimintaansa, kertoo Appelsiinin toimitusjohtaja Janne Lipiäinen.

Lisätiedot:
Gasum, Jussi Hyvärinen, head of IT, 040 544 9514, etunimi.sukunimi@gasum.fi
Appelsiini,Janne Lipiäinen, vt. toimitusjohtaja, 040 510 9117, etunimi.sukunimi@appelsiini.fi
Elisa, Jorma Niemelä, johtaja, Connectivity-liiketoiminta, Elisa Yritysasiakkaat,050 61029, etunimi.sukunimi@elisa.fi


Gasum Oy
on luonnonkaasuun perustuvien energiaratkaisujen edelläkävijä, joka toimittaa maakaasua ja biokaasua tehokkaasti ja turvallisesti sekä kehittää Suomen luonnonkaasumarkkinoita. Gasum on vastuullinen suomalainen yritys, joka palvelee suomalaisten energiantuotantoa, asumista ja teollisuutta sekä tarjoaa ympäristöratkaisun maa- ja meriliikenteelle. Gasumilla on noin 260 työntekijää ja liikevaihto vuonna 2012 oli 1,3 mrd. euroa.


Appelsiini Finland Oy
on edistyksellinen, suomalainen korkean osaamisen IT-palvelutalo, joka tuottaa monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja pilvipalveluja. Asiantuntijapalvelut perustuvat korkeaan asiakastyytyväisyyteen, syvään teknologiaosaamiseen ja aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Yhtiön pääpainoalueena on tarjota jatkuvia IT-palveluita sekä toimia pitkäaikaisena ja luotettavana kumppanina asiakkaille. Vuonna 1999 perustetun Appelsiinin liikevaihto on kasvanut vahvasti. Työntekijöitä on noin 310. Appelsiini on Elisan tytäryhtiö. www.appelsiini.fi.


Elisa
on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

 

Videra on johtava visuaalisen viestinnän asiantuntijayritys. Videran palveluvalikoima kattaa videoneuvottelupalvelut, medianäyttöpalvelut sekä videoavusteiset asiakaspalveluratkaisut täysin ulkoistettuina palvelutoteutuksina. Globaalisti toimivalla Videralla on yli 10 000 palvelutoimitusta reilussa 100 maassa. Vuonna 1993 perustettu Videra työllistää tällä hetkellä yli 100 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Venäjällä. Vuodesta 2010 lähtien Videra on ollut osa Elisaa. Lisätietoja www.videra.com 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs