Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Ericsson ja Avicii kutsuvat fanit tekemään uutta hittikappaletta DJ-tähdelle

Ericsson

Ericsson ja Avicii kutsuvat fanit tekemään uutta hittikappaletta DJ-tähdelle

Tiedote.
Julkaistu: 09.01.2013 klo 11:45
Julkaisija: Ericsson

Ericsson ja elektronisen musiikin ruotsalaiskuuluisuus, tuottaja-DJ Avicii aikovat luoda uuden kappaleen ennennäkemättömällä tavalla joukkoistamisen avulla. Tänään keskiviikkona 9.1. kello 18 alkavassa ”Avicii x You” -tempauksessa Aviciin fanit sekä musiikintuottajat ympäri maailmaa pääsevät luomaan uutta hittikappaletta verkossa, yhdessä artistin kanssa. Ericssonin ja Aviciin tavoitteena on luoda maailman ensimmäinen joukkoistamisen kautta tehty hittikappale.

Musiikkiteollisuus on tutkitusti edelläkävijä uusien toimintamallien ja -ympäristöjen kokeilussa. Ericsson puolestaan rakentaa toiminnallaan verkottunutta yhteiskuntaa, jossa on reaaliaikainen yhteys ihmisten, paikkojen ja asioiden välillä sallii uusia liiketoiminnan ja viihteen kulutuksen tapoja.

“Olen innoissani, että voin pyytää fanejani osaksi luovaa prosessiani. Samalla viemme musiikin tuotannon ja jakelun – ja todennäköisesti myös lopputuloksen – uudelle tasolle”, sanoo Avicii.

Suomessakin viime kesänä vieraillut 23-vuotias Avicii tunnetaan muun muassa Levels-tanssihitistään. Hän on alansa edelläkävijä, joka on ennenkin kokeillut uusia tapoja musiikinteossa. Avicii ponkaisi kuuluisuuteen musiikkiblogien kautta, ja hänen fanikuntansa on kasvanut kymmeniin miljooniin pelkästään sosiaalisen median kautta. Forbes-lehti nimesi vastikään Aviciin maailman toiseksi vaikutusvaltaisimmaksi alle 30-vuotiaaksi henkilöksi, Adelen ollessa ykkönen ja Justin Bieberin seuratessa kolmosena.

Yleisö voi auttaa Aviciitä musiikinteossa 9.1. alkaen verkkosivustolla www.aviciixyou.com. Avicii toimii biisinteossa johtavana tuottajana ja kuratoi sisältöä kuten yleisön ehdottamia bassolinjoja, efektejä, melodioita, rytmejä ja lauluosuuksia. Tämän jälkeen Avicii luo materiaalin pohjalta kappaleen, jonka julkaisupäivä on 26.2.2013.

“Kokemuksemme mobiiliviestinnästä, laajakaistaverkoista ja pilvi-pohjaisista palveluista tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa tämä projekti. Uskomme, että mobiiliverkkojen tietoliikenne kasvaa vuoteen 2018 mennessä noin 12-kertaiseksi nykyisestä. Tätä kehitystä edistää verkkoon siirtynyt viihdepalveluiden käyttö”, kertoo Ericssonin markkinointijohtaja Arun Bhikshesvaran.

 

LISÄÄ AIHEESTA

Projektin verkkosivusto: www.aviciixyou.com

 

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja
Suomen Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat noin kahta miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 100 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 35,0 miljardia Yhdysvaltain dollaria (226,9 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs