Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » EPSI Rating 2016: Soneran mobiiliverkossa Suomen tyytyväisimmät kuluttaja-asiakkaat

Telia

EPSI Rating 2016: Soneran mobiiliverkossa Suomen tyytyväisimmät kuluttaja-asiakkaat

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2016 klo 09:16
Julkaisija: Telia

TeliaSonera Finlandin molemmat matkapuhelinpalveluita tarjoavat brändit Tele Finland ja Sonera nousivat kuluttaja-asiakkaiden tyytyväisyyttä ja uskollisuutta selvittäneen EPSI Rating 2016-tutkimuksen kärkeen.

Tele Finland sijoittui jo viidettä vuotta peräkkäin ykköseksi EPSI Ratingin vuosittaisessa Matkaviestintä-tutkimuksessa. Kuluttaja-asiakkaiden tyytyväisyyttä ja uskollisuutta mitattaessa Sonera sijoittui kakkoseksi heti Tele Finlandin kantaan.

Tele Finland säilytti ykkösasemansa kaikilla tutkituilla osa-alueilla lukuun ottamatta imagoa, jolla Sonera nousi ykköseksi vahvalla innovatiivisuudella. Soneran tulos parani eniten koko operaattorikentän tulosten kehittyessä hyvään suuntaan.

Kärkitulosten vahvana tukijalkana oli koetun tuotelaadun osa-alue, jossa Soneran ja Tele Finlandin tulos nousi huipputasolle.

Kerroimme toissaviikolla, että Soneran mobiiliverkko on Ooklan laajojen Speedtest-mittausten perusteella todettu Suomen nopeimmaksi. Olemme viimeisen vuoden aikana panostaneet verkon laatuun ja nopeuteen, ja on hienoa todeta että Tele Finlandin ja Soneran asiakkaat kokevat verkon parantuneen – heitä varten me tätä työtä teemme”, sanoo Soneran kuluttajaliiketoiminnan vetäjä Heli Partanen.

Olemme yksinkertaistaneet molempien brändien liittymävalikoimaa, ja Soneran vahvasti erottuvat roaming-edut on otettu tänä vuonna hyvin vastaan”, Partanen jatkaa. ”Toisaalta palvelun laadussa kaikkien operaattoreiden tulokset heikentyivät, joten tähän tulemme erityisesti kiinnittämään huomiota jatkossa”.

Asiakasuskollisuus -osa-alue oli vahva molemmilla brändeillä, Soneralla yksi eniten parantuneista tuloksista. Vastine rahalle -osa-alueella Tele Finland oli edelleen selvä ykkönen. Helppous ja edullisuus ovat aina olleet Tele Finlandin asiakaslupauksen keskiössä.  ”Sonera mielletään kenties historiallisista syistä edelleen kalliiksi, vaikka todellisuudessa hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Hintamielikuva on toinen seikka, jota lähdemme oikaisemaan”, Heli Partanen toteaa.

Lisätietoa EPSI Rating-tutkimuksesta: http://www.epsi-finland.org/

Sonera on uuden sukupolven operaattori, jonka palvelut mahdollistavat sujuvampaa arkea, valinnan vapautta ja uusia mahdollisuuksia kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille. Soneralla oli vuoden 2015 lopussa noin 4,4 miljoonaa liittymäasiakasta ja noin 3700 asiantuntijaa töissä. Sonera edistää digitalisaatiota muun muassa investoimalla vuosittain noin 200 miljoonaa euroa suomalaisten verkkoyhteyksiin. www.sonera.fi

Sonera on osa kansainvälistä Telia Companya. Tarjoamme toimivat ja kilpailukykyiset yhteydet ympäri maailmaa helposti ja huolettomasti. Toimintamme nojaa vastuullisen liiketoiminnan periaatteisiin. Lue lisää meistä www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs