Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Epicorin mukaan sosiaalisen median ja teknisen kehityksen vaikutus ERP-vallankumouksessa on suuri

Epicor Software Finland Oy

Epicorin mukaan sosiaalisen median ja teknisen kehityksen vaikutus ERP-vallankumouksessa on suuri

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2012 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Sosiaalisen median ja mobiililaitteiden vaikutuksesta tapamme olla vuorovaikutuksessa on muuttunut. Epicorin mukaan toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) täytyy yhdistää uusia tekniikoita ja toiminnallisuuksia tarjontaansa kehittyäkseen käyttäjiensä mukana.

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation varautuu globaaliin ilmiöön. Seuraavan kymmenen vuoden aikana työmarkkinoille astuu sukupolvi, joka on kasvanut mobiiliteknologian ja sosiaalisen median parissa. Tätä kautta käyttäjäystävällisyys nousee entistä tärkeämpään asemaan.

”Suurin osa työn ulkopuolisista sovelluksista on heille itsestään selviä, joten heidän voi olla vaikea käsittää, että tarvitaan 3-4 viikon koulutus yhden sovelluksen käyttämiseksi. Tiedämme, että sosiaalisen median kaltaiset trendit muuttavat yhteiskuntaa ja meidän on kehitettävä liiketoimintaamme sen mukaisesti. Sosiaalisen verkostoitumisen pääperiaatetta eli jakamista tulee voida hyödyntää myös ERP-sovelluksissa”, kertoo Epicorin Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla.

Työelämän muuttuminen liikkuvammaksi on tehnyt mobiililaitteista yritysmaailman keskeisimpiä työkaluja. Trendi heijastuu jatkossa yhä enemmän myös ERP-järjestelmiin. 
”Etäyhteyden tärkein funktio on mahdollistaa tehokas työskentely ja saada välittömästi tärkeät tiedot esiin. Vastakohtana perinteiselle ja usein hitaalle, kotikoneelta tapahtuvalle etäjärjestelmään kirjautumiselle, ERP-järjestelmiin voi nykyään muodostaa yhteyden kannettavalta tietokoneelta Office-sovellusten kautta tai suoraan älypuhelimesta. Käyttäjä voi lähettää tietoja puhelimen tai verkkoselaimen kautta sen sijaan, että he odottavat hitaan yhteyden avautumista. Päivitykset voivat tapahtua reaaliaikaisesti ja ne voidaan synkronoida käyttäjille kätevästi, eikä heidän tarvitse istua pöytänsä ääressä koneella”.

Nykyaikaisen ERP-järjestelmän tulee myös olla entistä käyttäjäystävällisempi. Käyttäjäkoulutuksia pyritään jatkuvasti kehittämään ja tiivistämään. Uusia tuotteita ja prosesseja testataan yleensä 4-5 kuukauden ajan ennen julkaisemista ja testausta suoritetaan koko kehitysprosessin ajan, jotta varmistutaan tuotteen toiminnallisuudesta. Jos järjestelmää ei osaa käyttää, se ei tuota toivottuja etuja.
”Kaikki, joilla on kokemusta sosiaalisesta mediasta, tietävät, että menestys perustuu yksinkertaisuuteen. Antamalla ihmisille yksinkertaiset välineet tehdä yhteistyötä toistensa kanssa ja tarjoamalla pääsyn tärkeisiin tietoihin miltä tahansa laitteelta, parantaa lopulta myös ERP-järjestelmän tehokkuutta. Kun ihmisille annetaan keinot hallita ja optimoida järjestelmäkokemustaan, käyttöönotto ja sijoitetun pääoman tuotto nopeutuu”, toteaa Pulla.

Lisätietoja antavat:

Matti Pulla, aluejohtaja
p. 0400 420 995
mpulla@epicor.com

Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor on maailman kuudenneksi suurin, kansainvälinen
toiminnanohjausjärjestelmien tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli yli 800 milj. dollaria. Vuonna 1972 perustettu Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstohallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä ja edullisin kokonaiskustannuksin – riippumatta siitä, toimiiko yritys paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. Epicorin innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. 

Epicorin tytäryhtiö Epicor Software Finland Oy vastaa Suomessa yhtiön ohjelmistojen myynnistä, markkinoinnista ja konsultoinnista. 25 henkilöä työllistävän yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa (pääkonttori) ja Vaasassa. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 1992 lähtien, tukien yli 300 asiakasta ympäri maan. 
www.epicor.com/finland

 

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Microsoft, Windows ja SQL Server ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa ja/tai muissa valtioissa rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs