Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Epicor toi uuden sukupolven ohjelmistoratkaisunsa käyttäjien luo

Epicor Software Finland Oy

Epicor toi uuden sukupolven ohjelmistoratkaisunsa käyttäjien luo

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2013 klo 10:07
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

ERP-ratkaisuun tutustuttiin Metropolia Ammattikorkeakoulussa yritysvierailulla. 

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation vieraili Metropolia Ammattikorkeakoulun YAMK-opintojaksolla esittelemässä uuden sukupolven ERP-ratkaisuaan tuleville käyttäjille.
– Meille on ilo saada Epicor esittelemään todellisia ratkaisuja. Oppilaitoksemme haluaa tarjota opiskelijoille pätevää, ajantasaista tietoa sekä kytkennän liiketoimintaan ja työelämään, kommentoi Metropoliassa liiketalouden lehtorina toimiva Erkki Sairanen.

Vierailun aikana Epicor esitteli ERP-järjestelmänsä toimintaa käytännössä sekä valotti yhtiön markkinatilannetta. Opiskelijoille myös korostettiin, ettei tekniikka ole itseisarvo, vaan olennaisinta on se, miten sitä osataan hyödyntää. Yhtiön pitkällisen kehittelyn tulos, Epicor ERP sisältää mm. markkinoiden edistyksellisimmän hakutoiminnon ja se on helppokäyttöinen.
– Alallamme on yleisesti pulaa osaavista ERP-asiantuntijoista. Olemme iloisia siitä, että meillä Suomessa on Metropolian kaltaisia korkealuokkaisia korkeakouluja, joissa opetetaan käytännönläheisellä tavalla liike-elämän taitoja. Täältä valmistuu tulevaisuuden visionäärejä. Haluamme jatkossakin tuoda Epicoria ja sen toimintaa opiskelijoiden luo ja osoittaa, että teknologialla luodaan uusia innovaatioita. ERP on mielenkiintoinen toimintakenttä, kommentoi Epicorin Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla.

Toinen tärkeä aihepiiri, jota käsiteltiin oli mobiililaitteiden hyödyntäminen ERP-käytössä.
– Liikkuva elämäntapa on jo pitkään ollut opiskelijoille arkipäivää. Mobiililaitteisiin kohdistuvat vaatimukset ovat asiakkaidemme parissa lisääntyneet jo pitkään ja huomioimme ne kehitystyössämme. Ratkaisuamme on mahdollista käyttää älypuhelimella, tabletilla tai muulla mobiiliratkaisulla, Pulla tiivistää. 

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs