Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Epicor julkaisi uuden Epicor ERP -ohjelmistoversionsa

Epicor Software Finland Oy

Epicor julkaisi uuden Epicor ERP -ohjelmistoversionsa

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Liiketoiminnan muuntaminen toiminnanohjausjärjestelmän avulla on mahdollista. Epicorin uusi ohjelmistoversio tähtää asiakkaiden liiketoiminnan kasvattamiseen nopeamman reagoinnin, mobiliteetin, käyttöönoton valinnanvapauden ja yhteisöllisyyden kautta. 

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation on julkaissut uuden version Epicor ERP -järjestelmästään vuosittaisessa asiakasseminaarissaan. Epicorin mukaan käynnissä on ERP-murros pelkästä liiketoimintaohjelmistosta kokonaisvaltaiseen uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmään. Epicor ERP versio 10 on visionäärinen sekoitus globaaleja toiminnallisuuksia ketterälle teknologialle rakennettuna. Järjestelmää on entistä helpompi käyttää ja se on yhteisöllisempi ja reagoivampi kuin koskaan aiemmin. Versio tukee samalla nykypäivän yrityksiä heidän toiminnassaan yhteisöllisyyden, käyttöönoton joustavuuden, nopeamman suorituskyvyn sekä laajan käytettävyyden ansiosta. 

Useat asiakkaat ovat jo ottaneet uuden version käyttöön, heidän joukossaan mm. Allambi Youth Services, Boers & Co, FineMetalworking Group, Cylicron Engineered Cylinders LLC, Enpress LLC, Habasit America, Hallmark Building Supplies, Humtown Products, MK Products sekä XT (aiemmin Xstrata Technology). 

Nykypäivän teknologiatietoisten ihmisten inspiroimana Epicorin uusi ohjelmistoversio esittelee joukon uusia sovelluksia ja teknologioita, jotka muuntavat yritysten toimintatapoja. Perustuen viiteen periaatteeseen (yhteisöllisyys, joustavuus, nopeus, helppous ja liikkuvuus), Epicor ERP versio 10 on suunniteltu auttamaan yrityksiä työskentelemään paremmin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, sekä hyödyntämään toimitusketjussa olevien ihmisten ja järjestelmien tietoa ja kokemusta. Virtaviivaistettu versio toimii eri laitteiden ja useiden käyttöönoton mahdollisuuksien kautta (joko paikan päällä, pilvi- tai hallittuna palveluna) ja tarjoaa johdonmukaisen käyttökokemuksen yhden ratkaisun sisällä. Uusi kosketuskäyttöinen, intuitiivinen käyttöliittymä on suunniteltu alusta asti toimimaan kosketusnäytöllisissä laitteissa, mahdollistaen siten työskentelyn missä tahansa. 

Hollantilainen Boers & Co FineMetalworking oli ensimmäinen asiakas, joka otti käyttöön Epicor ERP:n uuden version. Boersilla on 100 vuoden historia hienomekaanisten osien valmistajana. Yritys hyödyntää Epicorin ratkaisua vastaamaan asiakkaiden jatkuvasti kasvavaan, reaaliaikaisen tiedon kysyntään.
– Voimme selvästi nähdä uuden käyttöliittymän edut. Järjestelmä tekee kaiken yksinkertaisemmin ja sitä on helpompi käyttää. Uusi versio muuttaa tapaamme työskennellä sekä vaikuttaa siihen, millä laitteilla voimme ERP:tä käyttää. Uudet valikot antavat työntekijöiden muokata ratkaisua omaan työskentelytapaansa sopivaksi, kommentoi Boersin tietohallintojohtaja Jos Greeve.

Tuoreen Forrester Researchin teettämän raportin mukaan sekä asiakkaat että työntekijät edellyttävät nykyään, että tieto, palvelut ja sosiaalinen media ovat heidän käytössään millä tahansa laitteella. Yritysjohto on ottanut tämän huomioon: nykyään 77 prosenttia yrityspäättäjistä on sitä mieltä, että kaikenkattavan mobiili- ja tablettistrategian luominen asiakkaille ja partnereille on heille kohtalaisen, erittäin tai jopa kriiittisen tärkeä prioriteetti. Epicor ERP versio 10 ilmentää kehityskaarta täysin, sillä sen sisällä oleva Epicor Social Enterprise mahdollistaa laajan yhteisöllisyyden ja tiedon jakamisen ERP:n sisällä. Monipuoliset, integroidut hakuominaisuudet mahdollistavat käyttäjille tiedonhaun yrityksen sisällä, sekä ajantasaiseen tietoon porautumisen miltä tahansa laitteelta. Epicor Social Enterprisen käyttäjät voivat käsitellä tietotulvaa tehokkaasti joko uutisvirran hallinnan avulla tai luomalla näkymäänsä erilaisia sääntöjä ja/tai varoituksia. 

Ohiolainen Enpress LLC, maailmanlaajuisesti johtava komposiitti-paineastioiden valmistaja, otti käyttöön Epicor ERP:n uuden version. Yritys pyörittää toimintansa koko ketjua Epicor ERP versio 10:n kautta. 
– Epicorin uusi ohjelmistoversio antaa meidän tehdä enemmän vähemmällä. Meillä on nyt myös kyky tehdä yhteistyötä järjestelmän sisällä Epicor Social Enterprisen avulla. Olemme hyvin innoissamme tästä uudesta ominaisuudesta, kommentoi Enpress LLC:n Anthony Gercar.  

Epicor ERP versio 10:n pohjana on tehokas, seuraavan sukupolven Epicor ICE 3 -liiketoiminta-arkkitehtuuri, joka lisää suorituskykyä, skaalautuvuutta, yhteentoimivuutta ja helppokäyttöisyyttä. Se myös vähentää kustannuksia ja monimutkaisuutta sekä hyödyntää 100-prosenttisesti Microsoft®:in teknologiaa.
– Uusi ohjelmistoversiomme edustaa innovatiivisen teknologialustamme kehityskaarta ja kuvastaa haluamme tukea asiakkaidemme nykypäivän liiketoiminnan tarpeita. Tähän pyrimme sosiaalisen yhteistyön, käyttöönoton joustavuuden, laajan laitesaavutettavuuden, helppokäyttöisyyden ja nopeamman suorituskyvyn kautta. Olemme tehneet merkittäviä investointeja toimittaaksemme seuraavan sukupolven version, joka pohjautuu tehokkaaseen liiketoiminta-arkkitehtuuriimme. Asiakkaamme voivat hyötyä näistä teknologian edistysaskeleista ja saada sitä kautta kilpailuetua. Epicor ERP versio 10 tarjoaa ennennäkemättömän helpon käyttökokemuksen, jotta yritykset voivat tehdä nopeampia sekä parempia ratkaisuja omassa toiminnassaan, kommentoi Epicorin Suomen aluejohtaja Matti Pulla.

Epicor ERP versio 10 on järjestelmä, jota voi käyttää millä tahansa laitteella, milloin ja missä päin maailmaa tahansa. Se tukee yritysten kasvua ja laajentumista uusille markkinoille. Siirtyminen uuteen versioon sujui Jos Greeven mukaan helposti.
– Saimme paljon tukea Epicorilta ja kumppaniltamme Macroscoopilta käyttöönoton aikana. Kaikkiaan siihen meni vain tunti, ja siinä ajassa saimme kaiken tehtyä: muutokset, asennukset, kaiken. 

Sivulta Epicor.com/ERP10 löytyy lisää Epicor ERP versio 10:n käyttöönottoon liittyviä asiakasesimerkkejä. Versio on nyt saatavilla 35 kielivaihtoehtona, 26 maassa ympäri maailman.

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Austinissa, Texasissa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com 

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor, @Epicor_Retail, @Epicor_DIST, @Epicor_MFG, @EpicorEMEA, @EpicorUK, @EpicorAPAC, @EpicorLAC ja @EpicorRU. 

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta. Tässä dokumentissa esitetyt tuotteet ja palvelut on tuottanut Epicor Software Corporation.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs