Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisasta Sulake Corporation Oy:n pääomistaja

Elisa Oyj

Elisasta Sulake Corporation Oy:n pääomistaja

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2013 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa hankkii Sulake Corporation Oy:n omistukseensa. Sulake jatkaa itsenäisenä yrityksenä ja palvelee asiakkaitaan Habbo-brändin alla.

Elisa on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se ostaa Sulakkeen muilta pääosakkailta heidän osakkeensa. Kaupan myötä Elisan omistus nousee 24 prosentista 85 prosenttiin. Elisa hankkii haltuunsa myös yhtiön loput osakkeet. Kauppa saatetaan päätökseen helmikuussa 2013.  Kauppa ei aiheuta muutoksia Sulakkeen toimintaan ja yhtiö jatkaa liiketoimintaansa entiseen tapaan Habbo-brändin alla. Kaupalla ei ole myöskään vaikutusta Elisan antamiin tulevaisuuden näkymiin ja taloudellisiin tavoitteisiin.

– Elisa on ollut mukana Sulakkeessa alusta asti ja tukenut Habbo Hotel -palvelun kansainvälistä laajentumista.  Sulakkeen globaali asiakaskunta, brändi, yhteisöplatform sekä vahva liiketoimintaosaaminen yhdistettynä Elisan osaamiseen luovat uudenlaisia tulevaisuuden mahdollisuuksia, Elisan palveluliiketoimintajohtaja Mikael Rönnblad kertoo.

- Olen iloinen todetessani, että pitkäaikainen omistajamme lisää omistustaan ja osoittaa näin luottamustaan Sulakkeen liiketoimintaan, sanoo toimitusjohtaja Markku Ignatius Sulakkeesta.

Sulake on kansainvälisesti tunnettu brändi, joka luo sosiaalisia kohtaamispaikkoja ja pelejä internetiin.  Sulakkeen tunnetuin palvelu on teineille suunnattu Habbo Hotel. Habbo Hotelista on 12 eri kieliversiota, käyttäjiä 150 maassa ja yhteensä yli 4 miljoonaa eri nuorta vierailee palvelussa joka kuukausi. Sulakkeen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Sulakkeen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 22 milj. euroa ja tulos tappiollinen.

Lisätietoja: Elisa Oyj, Mikael Rönnblad, palveluliiketoimintajohtaja, p. 0500 448 089 etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Sulake on virtuaalisiin tiloihin ja peleihin keskittyvä, sosiaalista viihdettä tuottava yhtiö. Tavoitteemme on edistää käyttäjien leikkimielistä vuorovaikutusta ja itseilmaisua luomalla helppokäyttöisiä sosiaalisia verkkopalveluja. Sulakkeen keskeisin palvelu on Habbo Hotel, maailman suurin teini-ikäisille tarkoitettu verkkoyhteisö ja sosiaalinen peli. Sulakkeen tehtävänä on herättää ihmisissä luovuutta ja tuoda heidät yhteen luomalla hauskoja, sosiaalisia ja väkivallattomia verkkopalveluja. Luomme verkkoyhteisöjä ja helppokäyttöisiä verkkoviestinnän apuvälineitä. Sulake perustettiin vuonna 2000. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lisäksi yhtiöllä on Lontoossa toimiva sosiaalisen median keskus ja Madridissa toimiva käyttäjätukikeskus. Henkilöstön määrä on noin 50. Lisätietoja Sulakkeesta on osoitteessa www.sulake.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs