Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan syyskuun myydyimmät puhelimet: Omenasato poimittiin nopeasti talteen

Elisa Oyj

Elisan syyskuun myydyimmät puhelimet: Omenasato poimittiin nopeasti talteen

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Applen iPhonet nousivat myydyimpien puhelimien kärkijoukkoon, vaikka ne tulivat myyntiin vasta viime viikolla. iPhonet nousivat kärkisijoille sekä henkilö- että yritysasiakkaiden myydyimpien listoilla.

– Suomalaiset olivat selvästi odottaneet syksyn omenasadon kypsymistä ja sato poimittiin nopeasti talteen. On hieno asia, että asiakkaat saavat lisäarvoa hankkiessaan haluamansa älypuhelimen. Se on hyvä asia myös koko toimialalle, sanoo johtaja Jorma Niemelä Elisan yritysasiakasyksiköstä.

Uusien iPhone-mallien ennakkomyynti alkoi viikkoa ennen varsinaisen myynnin aloitusta. Myynti ja puhelimien toimitukset alkoivat perjantaina 26. syyskuuta.

– Kysyntä on ollut odotettua suurempi. Isommille iPhone-malleille näyttää olleen selkeä tilaus markkinoilla. Laitteet olisivat olleet listoilla vieläkin korkeammalla, jos olisimme saaneet kaikkia malleja ja versioita kysyntää vastaavan määrän heti myynnin aloitukseen. Puhelimia toimitetaan nyt perille tilausjärjestyksessä. Laitteita vapautuu myymälämyyntiin mallikohtaisesti lähiviikkojen aikana, kertoo henkilöasiakasyksikön puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.


Samsung piti pintansa

Uusi iPhone 6 nousi myydyimpien joukkoon sekä henkilö- että yritysasiakkaiden myydyimpien listoilla. Myös iPhone 5S -malli pitää vielä paikkaa myydyimpien listalla.

– Henkilöasiakkaiden listalla kärkisijan otti Samsungin viime vuoden lippulaivamalli Galaxy S4, sillä uudet iPhone-laitteet tulivat myyntiin vasta syyskuun lopussa. Galaxy S4:n hinta on asettunut noin 400 euron tasolle. Myös edullisemman hintaluokan kestosuosikki Samsung Galaxy Trend Plus piti paikkansa kärkikolmikossa syyskuussakin, sanoo liiketoimintajohtaja Virkki.

Henkilöasiakkaiden myydyimmät puhelimet syyskuussa 2014:
Samsung Galaxy S4
Apple iPhone 6
Samsung Galaxy Trend Plus
Apple iPhone 5S
Samsung Galaxy S4 Mini
Samsung Galaxy S5
Nokia Lumia 1020
Nokia 301
Apple iPhone 4S 8GB
Nokia Asha 503
Nokia Lumia 630
Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 925
Samsung Galaxy S5 Mini
Apple iPhone 6 Plus

Yritysasiakkaiden myydyimmät puhelimet syyskuussa 2014:
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 930
Apple iPhone 6
Nokia 301
Apple iPhone 5S
Nokia Lumia 630
Nokia Lumia 635
Samsung Galaxy S5
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy s 4 +
Samsung Galaxy s 4 mini
Nokia Lumia 520
Nokia 208
Apple iPhone 4S
Samsung Galaxy Xcover 2

Lisätiedot:
Jan Virkki, puheliittymien liiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, 045 670 0070, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Jorma Niemelä, johtaja, Yritysasiakkaat, Connectivity-liiketoiminta, 050 61029, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs