Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisan EpicTV:llä jo yli neljä miljoonaa kuukausikävijää

Elisa Oyj

Elisan EpicTV:llä jo yli neljä miljoonaa kuukausikävijää

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2014 klo 09:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Ulkoilmaurheilu- ja seikkailulajeihin keskittyvä EpicTV tavoittaa jo 4,4 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Elisan luoman verkkomedian käyttäjistä suuri osa asuu Yhdysvalloissa ja Keski-Euroopassa.

Elisa on laajentanut palvelutarjontaansa ja tuonut ulkoilmaurheilusta ja seikkailulajeista kiinnostuneille oman verkkomedian, EpicTV:n. EpicTV kokoaa yhteen sekä itse tuotettuja että kuratoituja videoita ja videosarjoja esimerkiksi maastopyöräilyn, kiipeilyn, vapaalaskun ja surffauksen huipuilta. Tällä hetkellä EpicTV on maailman toiseksi suurin ulkoilmaurheilu- ja seikkalulajeihin keskittyvien alkuperäisten videoiden julkaisija maailmassa Red Bull Media Housen jälkeen.

– Uskomme vahvasti online first -ajatteluun. EpicTV:ssä online first -ajattelu on viety uudelle tasolle yhdistämällä tekninen julkaisualusta, videosisällöt ja verkkokauppa yhdeksi kokonaisuudeksi. Olemme tällä osa-alueella uranuurtaja koko maailmassa, sanoo kehitysjohtaja Panu Lehti Elisasta.

EpicTV:llä on tällä hetkellä noin 4,4 miljoonaa käyttäjää ja yli 25 miljoonaa videonäyttöä kuukaudessa omalla alustallaan. Lisäksi EpicTV jakelee ja lisensoi sisältöjä muille mediolle.

EpicTV:llä on maailmanlaajuisesti yli 100 sisältökumppania. EpicTV:n alkuperäisiä sisältöjä voi katsella EpicTV.comin lisäksi mm. Guardianin, Telegraphin, Daily Mailin, USA Todayn, NatGeo:n ja Red Bullin sivuilla sekä useilla TV-kanavilla ja muun muassa Norwegianin, Finnairin, Lufthansan ja Etihadin lennoilla. Yhteistyökumppanien kautta EpicTV:n alkuperäissisällöt tavoittavat kuukausittain kymmeniä miljoonia katsojia.

Startup Elisan sisällä

EpicTV:tä on kehitetty noin 2,5 vuoden ajan Elisan sisäisenä työnä.

– Elisalla on pitkä perinne uusien innovaatioiden tekijänä, ja EpicTV on tästä yksi osoitus. Olemme päässeet toimimaan startupin tavoin mutta ison yrityksen resurssien tukemana, kertoo Panu Lehti.

Tällä hetkellä palvelua tehdään Suomesta, Ranskan Chamonix’sta ja Lontoosta käsin. Katsojista suurin osa tulee Yhdysvalloista ja Keski-Euroopasta – alueilta, joilla EpicTV:n kattamia urheilulajeja harrastetaan eniten.

– Kohdeyleisömme on 18–44-vuotiaat miehet. Heistä yli 70 prosenttia on kiinnostunut lajeista, joita EpicTV:ssä esitetään, ja moni harrastaa niitä itsekin jollain tasolla. EpicTV tarjoaa heille haastetta ja viihdettä, joitain mitä tavoitella ja mistä unelmoida.

EpicTV:n videonäytöistä yli 40 prosenttia katsotaan mobiililaitteilla.

– Videoiden katselu mobiililaitteilla on räjähdysmäisessä kasvussa. Uskomme, että seuraavana mobiililaitteet tulevat ottamaan vallan verkkokaupassa, sanoo Lehti.

Elisa esittelee EpicTV:n ensi kerran Slushin yhteydessä 18.11. Elisa on yksi Slushin pääyhteistyökumppaneista.

Infotilaisuus toimittajille tiistaina 18.11. klo 17

Elisa järjestää toimittajille infotilaisuuden EpicTV:stä tiistaina 18.11. klo 17–18 Elisan pääkonttorilla Pasilassa (Ratavartijankatu 5). Samassa yhteydessä kerromme Elisan mahdollistamasta uudesta maksutavasta: Elisa tuo maksuominaisuuden puhelimen SIM-kortille osana Elisa Lompakkoa. Infon jälkeen toimittajilla on mahdollisuus osallistua Elisan Slush-juhliin: Elisa Garage Chillaxiin. 

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 18.11. klo 12 mennessä: mediadesk@elisa.fi 

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Panu Lehti, kehitysjohtaja, p. 045 670 0323, etunimi.sukunimi@elisa.fi

EpicTV: www.epictv.com

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs