Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihteen alkuperäissarja Downshiftaajat saa jatkoa – tähtikaarti kasvaa entisestään

Elisa Oyj

Elisa Viihteen alkuperäissarja Downshiftaajat saa jatkoa – tähtikaarti kasvaa entisestään

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 10:30
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihteen suosittu alkuperäissarja Downshiftaajat saa jatkoa. Odotettu toinen kausi on katsottavissa joulukuussa 2016. Downshiftaajat kerää jälleen yhteen Suomen ykkösrivin näyttelijät.

Neljä Venla-ehdokkuutta saanut Elisa Viihteen alkuperäissarja Downshiftaajat saa jatkoa. Odotettu toinen kausi on katsottavissa joulukuusta 2016 alkaen.

– Downshiftaajat on kaikkien aikojen katsotuin sarja Elisa Viihteessä. Olemme iloisia voidessamme tarjota katsojille suositusta alkuperäissarjastamme toisen kauden. Mukana on tälläkin kertaa joukko Suomen eturivin näyttelijöitä ja tekijöitä, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava johtaja Ani Korpela.

Ensimmäisellä kaudella seurattiin kahden ystäväpariskunnan pakon sanelemaa kulissielämää lähiössä. Tutut parit Tommi (Jussi Vatanen) ja Satu (Iina Kuustonen) sekä Aaro (Mikko Leppilampi) ja Pia (Niina Lahtinen) ovat mukana myös toisella kaudella.

 

Lisää tähtikaartia toisella kaudella

Downshiftaajien toinen kausi jatkaa ensimmäisen kauden tapaan komediallisella otteella: Mitä tapahtuu ystäväpariskunnille, kun pakon edessä downshiftaamisen onnesta saarnannut Tommi saa yllättäen läjän kyseenalaista rahaa? Mitä kätkeytyy tällä kertaa kulissien taakse?

Toisella kaudella mukaan astuvat myös uudet hahmot, kuten Tommin veli Jaakko (Heikki Paasonen) sekä Tommille päänvaivaa aiheuttava Olivia Raittila (Wanda Dubiel). Miten käy, kun Tommin lähiönaapuri ja vanha koulukaveri Juha (Eero Ritala) laittaa lusikkansa Tommin uusiin bisneksiin?

Pariskuntien elämää sekoittaa myös Sadun ja Aaron äiti Marja-Liisa (Anna-Leena Härkönen) sekä hänen miehensä Raimo (Pirkka-Pekka Petelius).

 

Huipputekijät myös kameran toisella puolella

– Ensimmäinen kausi oli mahtava pelinavaus. Hauskoja juonenkäänteitä ei säästellä tälläkään kaudella. Hienoa saada tehdä jatkoa Elisa Viihteen kanssa, kertoo tuottaja Marko Talli Yellow Film & TV:stä ennen kuvausten alkua.

10-osaisen toisen kauden ohjaavat Teppo Airaksinen (Napapiirin sankarit 2, Putous, Downshiftaajien 1. kausi) ja Taavi Vartia (Syke, Lomasankarit, Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus). Käsikirjoituksesta vastaavat Leo Viirret, Atte Järvinen, John Lundsten sekä Melli Maikkula. Kuvauksesta vastaa ensimmäisen kauden tapaan Eve Högman. Sarjan tuottavat Marko Talli ja Olli Haikka Yellow Film & TV:stä.

Downshiftaajat 2 -kuvaukset alkavat tänään tiistaina 13.9.2016. Downshiftaajien ensimmäinen kausi on katsottavissa Ylellä tänä syksynä.

 

Lisätietoja:

Elisa/Mediadesk, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

 

Yellow Film & TV on Pohjoismaiden suurin itsenäinen tuotantoyhtiö ja erikoistunut laadukkaisiin elokuviin, draamaan, komediaan, viihteeseen ja urheiluun. Yhtiön viimeisimpiä tuotantoja ovat elokuvat Napapiirin sankarit 2, Lomasankarit ja Sel8nne sekä käsikirjoitetut sarjat Syke, Roba, Kimmo, Siskonpeti sekä viihdeohjelmat Nieminen & Lahtinen Show, Pelimies, Supertähdet ja Putous.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs