Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde näyttää yli 200 tuntia juniorijalkapalloa Helsinki Cupista

Elisa Oyj

Elisa Viihde näyttää yli 200 tuntia juniorijalkapalloa Helsinki Cupista

Tiedote.
Julkaistu: 11.07.2016 klo 14:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde Fanseat tarjoaa juniorijalkapalloa suorana lähetyksenä kuuden päivän ja yli 200 tunnin ajan Helsinki Cupista, Suomen suurimmasta ja kansainvälisimmästä lasten ja nuorten jalkapalloturnauksesta.

Elisa Viihde näyttää 11.16.7.2016 suoria ottelulähetyksiä Helsinki Cupista juniorijalkapalloturnauksen kaikkina kuutena pelipäivänä, neljältä kentältä, yhteensä yli 200 tuntia.

Olemme tänä kesänä panostaneet entistä enemmän erityisesti tuotantoratkaisuihin. Luvassa on todellista lasten ja nuorten jalkapalloilun aitoa juhlaa ja iloa, kertoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala.

Elisa Viihteen asiakkaat rakastavat urheilua ja jalkapallo on yksi tärkeä osa asiakkaiden arvostamaa urheilutarjontaamme.

Viime vuonna Elisa Viihde Fanseatin suorat Helsinki Cup -ottelulähetykset keräsivät yleisöä yli 40 maasta, Suomen lisäksi esimerkiksi Belgiasta, Brasiliasta ja Yhdysvalloista.

Tänäkin vuonna unohtumattomasta turnaustunnelmasta voi nauttia television, tietokoneen, älypuhelimen ja tablettien välityksellä sekä koti- että ulkomailla, Vanala sanoo.

Helsinki Cup -otteluita voi katsoa turnauksen jälkeen Elisa Viihteen arkistosta.

 

Huippukattaus jalkapalloa

Elisa Viihteen monipuolinen jalkapallotarjonta sisältää tulevan Helsinki Cupin ohella kotimaisen Ykkösen pelejä sekä otteluita tasokkaista Hollannin, Ruotsin ja Tanskan liigoista.

Uutuutena Elisa Viihde Fanseat näyttää 22.7. alkaen International Champions Cupin otteluita, joissa pelaavat maailman huippujoukkueet, muun muassa Barcelona, Liverpool, Manchester City sekä Manchester United.

Lisäksi alkusyksyn odotetuimpiin urheilutapahtumiin kuuluvat jalkapallon MM-karsinnat 4.9. alkaen, jolloin Euroopassa pelattavat karsintaottelut esitetään Elisa Viihteen Fanseatilla.

 

Lisätietoja: Ilkka Vanala, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 506 1082, ilkka.vanala@elisa.fi

 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs