Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde näyttää kaikki Korisliigan ottelut

Elisa Oyj

Elisa Viihde näyttää kaikki Korisliigan ottelut

Tiedote.
Julkaistu: 16.06.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde tarjoaa ensi syksystä alkaen huippukoripalloa esittämällä kaikki Korisliigan runkosarjan ja pudotuspelien ottelut suorina lähetyksinä.

Elisa Viihde näyttää ensi kaudella huippuluokan koripalloa. Kaikki kotimaisen Korisliigan runkosarjan ja pudotuspelien suorat ottelulähetykset ovat katsottavissa Elisa Viihteessä koti- ja ulkomailla.

Susijengin menestyksen myötä myös kotimainen koripallo on saanut lisää katsojia ja sen suosio on tutkitusti kasvussa. Tarjoamme jatkossa erinomaisen mahdollisuuden Korisliigan seuraamiseen missä ja milloin vain, panostaen erityisesti mobiilikatseluun, sanoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala.

Korisliiga-ottelut ovat viihdyttäviä ja hyvätasoisia, joka on tullut todistetuksi moneen kertaan suomalaisseurojen euro-otteluissa. On hienoa, että Elisa-yhteistyön myötä yhä suuremmalla yleisöllä on mahdollisuus katsoa pelejä, toteaa Koripalloliiton toiminnanjohtaja Vesa Walldén.

Korisliigan seurojen hyvinvointi ja sarjan näkyvyys ovat meille äärimmäisen tärkeitä asioita ja keskeinen osa nyt solmittua sopimusta, Vanala kertoo.

Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten viime kaudelle lanseerattu KorisliigaTV otettiin vastaan. Liigapelien esittäminen yhdellä alustalla palveli hienosti korisfaneja ja käyttäjämäärät etenkin keväällä ylittivät kaikki odotuksemme. On hienoa, että saamme Elisa Viihteen kumppaniksemme kehittämään kanssamme tv-tuotettamme, Korisliigaa, sen markkinointia ja nostamaan kokonaisuutta seuraavalle tasolle. Elisa on erittäin näkyvä brändi, jonka toivotamme avosylin korisperheeseen. Pitkäjänteinen yhteistyö on hieno mahdollisuus korikselle, Korisliigalle ja liigaseuroille, Walldén sanoo.

Lähetyksissä hyödynnetään Korisliigan kaudelle 2014-2015 hankkimaa automaattikamerajärjestelmää. Lisäksi käytössä on useita monikameratuotantoja.

Lähtökohtana on, että perustuotannot tehdään jatkossakin automaattikameroilla, mutta lisäämme mukaan useita monikameratuotantoja. Lisäksi parannamme hallien verkkoyhteyksiä, joka mahdollistaa monipuolisempien ja korkealaatuisempien ottelulähetysten tarjoamisen koripallofaneille, Vanala toteaa.

Solmittu sopimus on mallia 3+1 vuotta. Tarkemmista katsomiseen liittyvistä yksityiskohdista tiedotetaan syyskuussa.

 

Lisätiedot:

Ilkka Vanala, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 506 1082, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Vesa Walldén, toiminnanjohtaja, Koripalloliitto, p. 044 0465 028, vesa.wallden@koripalloliitto.fi

 

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. Elisa Viihteellä on jo yli 200 000 asiakasta. Mobiilisovellusta on ladattu yli 450 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs