Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Vahti Live kertoo, paistaako Kalajoen Hiekkasärkillä aurinko

Elisa Oyj

Elisa Vahti Live kertoo, paistaako Kalajoen Hiekkasärkillä aurinko

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2013 klo 10:48
Julkaisija: Elisa Oyj

HUOM! Aiemmin lähetetyssä tiedotteessa ollut virheellinen kameralinkki korjattu.

Elisa on aloittanut uudenlaisen yhteistyön Pohjois-Pohjanmaan suosituimpiin kuuluvan matkailukohteen kanssa: yleisö pääsee nyt seuraamaan Kalajoen Hiekkasärkkien rantaelämää, merenkäyntiä ja säätilaa Elisa Vahti Live -palvelun kameran avulla. Matkailijoita, kesäasukkaita ja vesiharrastajia palveleva yhteistyö käynnistyi juhannusviikolla ja kamerakuva KP24:n verkkosivulla on jo houkutellut runsaasti katsojia.

Elisa Vahti Live on kehitetty palvelemaan arkielämän tarpeita. Esimerkiksi lapsiperheiden ja lemmikinomistajien elämään palvelu tuo monenlaista hyötyä ja iloa: vanhemmat näkevät, miten koululaisen aamut ja iltapäivät sujuvat tai mitä perheen lemmikki perheen poissa ollessa puuhailee.

Nyt myös suosittu matkailukohde Kalajoen Rantakalla hyödyntää palvelua tuomalla KP24:n verkkosivuille Elisa Vahti Liven videokuvaa Kalajoen Hiekkäsärkiltä. Näkymää voi vaihtaa reaaliaikaisen livekuvan ja edellisen 24 tunnin ajalta kuvaa tallentavan Aikakoneen välillä.

- Elisa Vahti Live -kameran kuva kertoo, milloin kannattaa lähteä rannalle tai harrastamaan. Kalajoen sääolosuhteet ovat usein hyvin erilaiset kuin mitä sääkartta näyttää, kertoo Hotelli Rantakallan toimitusjohtaja Antti Rantala.

- On hienoa, että voimme tarjota ikkunan Hiekkasärkkien elämään Elisa Vahti Liven avulla. Tämä on myös hyvä mahdollisuus tutustua palveluun mielenkiintoisen sisällön kautta, toteaa Elisan aluejohtaja ja PPO Yhtiöiden toimitusjohtaja Ari Punkkinen.

Elisa Vahti Live on helppokäyttöinen palvelu, joka välittää arjen tapahtumat puhelimeen tai tablettiin laadukkaana reaaliaikaisena videokuvana. Palvelussa on mukana ääni, jonka avulla on helppo tarkistaa vaikkapa se, haukkuuko perheen koira yksin ollessaan. Palvelun Aikakone-ominaisuus mahdollistaa videokuvan katsomisen ja kuuntelemisen takautuvasti edellisen 24 tunnin ajalta. Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/vahtilive ja Kalajoen Hiekkasärkkien kamerakuva osoitteessa www.kp24.fi/kalajokivideo.html.

Lisätiedot: Ari Punkkinen, toimitusjohtaja, PPO Yhtiöt Oy, p. 050 4042204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs