Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tuo helppokäyttöisen tietoturvaratkaisun PK-yrityksille

Elisa Oyj

Elisa tuo helppokäyttöisen tietoturvaratkaisun PK-yrityksille

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2016 klo 11:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Yritystietoturva on helppokäyttöinen ja luotettava tietoturvapaketti, joka suojaa kaikki PK-yrityksen päätelaitteet yhdellä ja tehokkaalla verkosta hallittavalla palvelulla.

Erilaisten verkkouhkien ja haittaohjelmien määrä kasvaa edelleen voimakkaasti. Tietoturvayhtiö AV-Test Instituten tilastojen mukaan uusien haittaohjelmahavaintojen määrä oli ennätysvuonna 2015 yli kahdeksankertainen vuoteen 2010 verrattuna.

Yksityisihmisten lisäksi uhka kohdistuu yhä voimakkaammin myös PK-yrityksiä kohtaan, sillä liiketoiminnan jatkuvan digitalisoitumisen lisäksi haittaohjelmat, tietojenkalastelu, maksuvälinehuijaukset ja tietomurrot on selvä riski jokaiselle yritykselle. Elisan ja Suomen Yrittäjien syyskuussa 2015 tekemän tutkimuksen mukaan kolme prosenttia eli jopa 6000 PK-yritystä tietää varmasti joutuneensa tietomurron kohteeksi.

 – Kyberuhkien merkittävyyttä pienyrityksissäkin korostaa se, että arkaluonteisia liiketoimintaan ja asiakkaisiin liittyviä tietoja käsitellään tietokoneiden lisäksi nykyisin myös mobiililaitteilla. Siksi haluamme tarjota kattavan ratkaisun, joka on helppo ottaa käyttöön yrityksen jokaiseen päätelaitteeseen, kertoo Elisan IT-liiketoiminnasta vastaava johtaja Janne Lipiäinen.

Tietoturvan hallinnointi hoituu helpon nettiportaalin kautta

Elisa Yritystietoturva -palvelu perustuu F-Securen palkittuun tietoturvatekniikkaan, mikä ajantasaisten päivitysten ansiosta antaa reaaliaikaisen suojan uusimpiakin verkkouhkia vastaan. Ohjelmisto toimii Windows- ja Mac-tietokoneiden lisäksi myös Android-, iOS- ja Windows-puhelimilla ja -tableteilla.

Tietoturvapalvelun käyttöönotto yrityksen kaikkiin laitteisiin onnistuu helpon nettiportaalin avulla, eikä käyttöön tarvita erillisiä käyttäjä- tai laitekohtaisia lisenssimaksuja. Palvelu on tarjolla 3, 6 ja 15 lisenssin paketeissa. Suojattavia laitteita ja lisenssipaketin kokoa voi helposti vaihtaa nettiportaalin kautta. Portaalista voi myös seurata eri laitteiden suojauksen tilaa.

 – Tietoturvassa ei ole kyse vain yrityksen omien tietojen suojaamisesta, vaan laajemmin koko liiketoiminnan perustasta huolehtimisesta. Menetetty raha ja työaika ovat usein pientä verrattuna asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden luottamuksen menettämiseen, Lipiäinen huomauttaa.

Tiedon suojaamisen lisäksi Elisa Yritystietoturva antaa suojaa myös varkauksia ja laitteiden katoamisia vastaan. Palvelun avulla kadonneen laitteen voi paikantaa, lukita ja tarvittaessa tyhjentää etäkomennolla.

Palvelun tarkemmat tiedot: yritykset.elisa.fi/yritystietoturva

 

Lisätietoa: 

Elisa Oyj, Janne Lipiäinen, IT-liiketoiminnasta vastaava johtaja, p. 040 510 9117, janne.lipiainen@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs