Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toimittaa laajakaistapalvelut Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n yli tuhanteen kotiin

Elisa Oyj

Elisa toimittaa laajakaistapalvelut Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n yli tuhanteen kotiin

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Yli tuhannen kirkkonummelaiskodin vanhat nettiyhteydet korvataan Elisan nopealla Taloyhtiölaajakaistalla. Uusien yhteyksien ansiosta asukkaat voivat nauttia uusista palveluista, esimerkiksi Elisa Viihteestä.

Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv -palvelut yli tuhanteen Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n kotiin valokuidulla.

– Vanhat nettiyhteydet korvataan uudella, nopealla valokuitutekniikalla. Jokainen asukas saa käyttöönsä 10 Mbit/s Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan ja Elisan kaapeli-tv-palvelun, sanoo Elisan myyntikanavajohtaja Juha Peltomäki.

Nopean laajakaistayhteyden ansiosta myös televisiotarjonta monipuolistuu. Asukkaat voivat nauttia esimerkiksi suositusta Elisa Viihde -palvelusta.

– Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitaan. Laatuelokuvista suosikkisarjoihin ja urheiluun. Elisa Viihde näyttää esimerkiksi huippujalkapalloa Hollannin, Ruotsin ja Tanskan liigoista yksinoikeudella, Peltomäki kertoo.

Valokuituyhteyksien rakentaminen käynnistyy kevään aikana. Kaikki yhteydet on rakennettu kuluvan vuoden loppuun mennessä.

– Elisan palvelut päivittävät kiinteistöjemme tietoliikenne- ja tv-palvelut tähän päivään. Asukkaille tämä merkitsee vuokraan kuuluvia internetyhteyksiä ja niihin saatavia todella edullisia lisäpalveluita, sekä laadukasta ja häiriötöntä tv-kuvaa, sanoo Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtaja Juha Marjamo.

– Hyvillä viestintä- ja tietoliikennevalmiuksilla varustettujen kiinteistöjen ja niissä olevien vuokra-asun­tojen arvostus on parempi kuin kiinteistöillä tai asunnoilla, joissa ei tällaisia valmiuksia ole, Marjamo toteaa.

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n asukkaat voivat seurata yhteyksien rakentamista ja toimitusaikatauluja osoitteessa saunalahti.fi/kva

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Juha Peltomäki, myyntikanavajohtaja, p. 050 570 1986, juha.peltomaki@elisa.fi

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy, Juha Marjamo, toimitusjohtaja, p. 0201 774 680, juha.marjamo@ovenia.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy on yhtiö, jonka tehtävänä on rakennuttaa, omistaa ja ylläpitää vuokra-asuntoja. Yhtiö on voittoa tavoittelematon eikä jaa osinkoa eikä varoja. Kirkkonummen kunta omistaa 100 % yhtiön osakkeista. Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:n perustehtävä on vuokrata viihtyisiä ja kohtuuhintaisia asuntoja niitä tarvitseville, palvella asiakkaita hyvin ja ylläpitää kiinteistöjen hyvää kuntoa. Yhtiön nykyisissä 33 kiinteistössä on yhteensä 1077 asuntoa ja niissä asuu yli 1800 kirkkonummelaista. Kiinteistöt sijaitsevat Kirkkonummen keskustan, Masalan, Kantvikin ja Veikkolan alueilla. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli 8,13 milj. € ja taseen loppusumma 55,3 milj. €.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs