Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Kotkan Asuntojen lähes 2 600 kotiin

Elisa Oyj

Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Kotkan Asuntojen lähes 2 600 kotiin

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2016 klo 11:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Lähes 2 600 kotkalaiskodin vanhat nettiyhteydet korvataan Elisan nopealla Taloyhtiölaajakaistalla. Uusien yhteyksien ansiosta asukkaat voivat nauttia uusista palveluista, esimerkiksi Elisa Viihteestä.

Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv -palvelut lähes 2 600 kotkalaiskotiin valokuidulla.

Vanhat nettiyhteydet korvataan uudella, nopealla valokuitutekniikalla. Jokainen asukas saa käyttöönsä 10 Mbit/s Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan ja Elisan kaapeli-tv-palvelun, sanoo Elisan myyntikanavajohtaja Juha Peltomäki.

Nopean laajakaistayhteyden ansiosta myös televisiotarjonta monipuolistuu. Asukkaat voivat nauttia esimerkiksi suositusta Elisa Viihde -palvelusta.

 Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitaan. Laatuelokuvista suosikkisarjoihin ja laajaan urheiluvalikoimaan, Peltomäki kertoo.

Valokuituyhteyksien rakentaminen käynnistyy kevään aikana. Toimitukset alkavat ensi kesänä.

Kotkan Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Tuija Häkämiehen mukaan kilpailutuksen ansiosta asukkaille voidaan tarjota nykyaikaiset palvelut.

Tavoitteenamme oli saavuttaa nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet asukkaiden käyttöön ja monipuolistaa palveluita. Tässä onnistuimme ja jatkossa 10 Mbit/s laajakaista kuuluu vuokran hintaan, Häkämies sanoo.

Kotkan Asunnot Oy:tä avusti ICT-hankintoihin ja julkisiin kilpailutuksiin erikoistunut konsulttitoimisto Learnpoint Oy.

Kotkan Asuntojen asukkaat voivat seurata yhteyksien rakentamista ja kytkentäaikatauluja osoitteessa http://saunalahti.fi/kotkanasunnot/

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Juha Peltomäki, myyntikanavajohtaja, p. 050 570 1986, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Kotkan Asunnot Oy, Tuija Häkämies, toimitusjohtaja, p. 0400 209 928, tuija.hakamies@kotka.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

 

Kotkan Asunnot Oy on 1950- ja 1960-lukujen vaihteessa perustettu osakeyhtiö, jonka osakekannan omistaa Kotkan kaupunki. Yhtiön toimialana on kiinteistöjen omistaminen, rakennuttaminen, ylläpitäminen ja asuntojen vuokraaminen. Kotkan Asunnot Oy:llä on tarjolla erilaisia asuntoja pienistä kerrostaloasunnoista reilun kokoisiin rivitaloasuntoihin.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs