Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toi 4G-nopeudet Iittiin, 4G LTE -saatavuus laajeni Kymenlaaksossa

Elisa Oyj

Elisa toi 4G-nopeudet Iittiin, 4G LTE -saatavuus laajeni Kymenlaaksossa

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2013 klo 14:49
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 22.4.2013

Mobiililaajakaistan markkinajohtajana Elisa on tuonut kattavaan 3G-verkkoonsa 4G-nopeudet, jotka ovat saatavilla nyt myös Iitissä. Lisäksi 4G LTE -nopeuksia laajennettiin maaliskuussa Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa. 4G vie langattomuuden uudelle tasolle ja vauhdittaa huomattavasti esimerkiksi nettisurffailua, pelaamista ja videoneuvotteluita mobiililaajakaistalla.

Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla. Nyt Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat hyödyntää uusia huippunopeita 4G-yhteyksiä Iitin alueella, jossa saatavilla on HSDPA+ Dual Carrier -teknologian mahdollistamat nopeudet. Tulevina vuosina alueen 4G nopeutuu entisestään LTE-teknologian käyttöönoton myötä.

- Kymenlaaksossa asiakkaat ovat kokeneet 4G-palvelut hyviksi ja niiden kysyntä on ollut vilkasta. Jo nyt on nähtävissä, että 4G-nopeudet lisäävät entisestään esimerkiksi liikkuvaa ja etätyötä. Paremmat yhteysnopeudet lisäävät mobiililaitteiden käyttömukavuutta ja mahdollistavat kokonaan uusien palveluiden käyttämisen esimerkiksi videoiden jakamisessa ja katselussa, Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen kertoo.

- Laajensimme maaliskuussa myös 4G LTE -nopeuksia Kymenlaakson alueella. Nopeita yhteyksiä on nyt saatavilla myös Haminassa Taskalinmäen alueella, saatavuutta on myös laajennettu Kotkan keskustassa sekä Kouvolassa Kankaronmäen ja Eskolanmäen alueille, Punkkinen jatkaa.

4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla nettitikuilla, älypuhelimilla ja tableteilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa.

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. Tyypilliset toteutuvat tiedonsiirtonopeudet paranevat edesauttaen mm. sujuvampaa nettisurffailua ja työntekoa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla. LTE-nopeuksia on saatavilla lähes 60 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle www.elisa.fi/kuuluvuus

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Ari Punkkinen, Itä-Suomen aluejohtaja, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs