Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toi 4G-nopeudet Hartolaan

Elisa Oyj

Elisa toi 4G-nopeudet Hartolaan

Tiedote.
Julkaistu: 24.06.2013 klo 09:51
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 24.6.2013

Mobiililaajakaistan markkinajohtajana Elisa on tuonut kattavaan 3G-verkkoonsa 4G-nopeudet, jotka ovat saatavilla nyt myös Hartolassa. 4G vie langattomuuden uudelle tasolle ja vauhdittaa huomattavasti esimerkiksi nettisurffailua, pelaamista ja videoneuvotteluita mobiililaajakaistalla.

Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla. Nyt Elisan ja Saunalahden asiakkaat voivat hyödyntää uusia huippunopeita 4G-yhteyksiä Hartolan alueella, jossa saatavilla on HSDPA+ Dual Carrier -teknologian mahdollistamat nopeudet. Tulevina vuosina alueen 4G nopeutuu entisestään LTE-teknologian käyttöönoton myötä.

- Päijät-Hämeen alueella asiakkaat ovat kokeneet 4G-palvelut hyviksi ja niiden kysyntä on ollut vilkasta. Hartolassa nyt käyttöön otetut 4G-nopeudet mahdollistavat esimerkiksi entistä tehokkaamman liikkuvan ja etätyön. Paremmat yhteysnopeudet lisäävät mobiililaitteiden käyttömukavuutta ja mahdollistavat kokonaan uusien palveluiden käyttämisen, kuten videoiden jakamisen ja katselun, Elisan Hämeen aluejohtaja Markus Vuosjoki kertoo.

4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla nettitikuilla, älypuhelimilla ja tableteilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa.

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. Tyypilliset toteutuvat tiedonsiirtonopeudet paranevat edesauttaen mm. sujuvampaa nettisurffailua ja työntekoa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla. LTE-nopeuksia on saatavilla yli 60 paikkakunnalla. Uudistetulla sivustolla www.elisa.fi/vertaaverkkoja on lisätietoja tekniikoista ja käyttötavoista. Kuuluvuuskartalta www.elisa.fi/kuuluvuus näkee kätevästi, mitkä nopeudet kotona tai kesämökillä on käytössä. Sivuilla voi tutustua myös tutustua suomalaisten mobiilipalveluiden kehitykseen ja tehdä nopeustestin.

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Markus Vuosjoki, Hämeen aluejohtaja, puh. 050 558 4555, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs