Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tarjoaa Long Playn uusimman artikkelin ennakkoon äänikirjana

Elisa Oyj

Elisa tarjoaa Long Playn uusimman artikkelin ennakkoon äänikirjana

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2013 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Laatujournalismia julkaisevan Long Playn uusin artikkeli "Pään avaus" julkaistaan huomenna keskiviikkona. Elisan ja Long Playn yhteistyön myötä toimittaja Riku Siivosen kirjoittama, lasten kallokirurgiaa käsittelevä artikkeli on jo tänään kuunneltavissa äänikirjana Elisa Kirja -palvelussa. Artikkeli kertoo suomalaisen kirurgin hämmästyttävästä havainnosta – entä jos kallon muoto voikin vaikuttaa ihmisen käyttäytymiseen?

Long Play on tähän mennessä julkaissut neljä tutkivaa reportaasia. Ne on julkaistu vain e-kirjaversioina ja niitä voi ostaa muun muassa Elisa Kirja -palvelusta. Uusin artikkeli, toimittaja Riku Siivosen "Pään avaus" on kuultavana äänikirjana Elisa Kirja -palvelussa jo päivää ennen tekstiversion julkaisua.

- Long Playn digitaalisena julkaistavat artikkelit sopivat hyvin luettavaksi älypuhelimella tai tabletilla vaikkapa bussi- tai ratikkamatkalla. On hienoa, että nyt voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden myös kuunnella tarina äänikirjana ja vieläpä ennen luettavan version julkaisua, kertoo Elisan palvelujohtaja Liisa Puurunen.

- LP:n jutuissa tärkeintä on hyvä tarina. Narratiivinen journalismi istuu hienosti äänikirjoihin, sanoo Long Playn päätoimittaja Johanna Vehkoo.

Elisa Kirja -palvelun äänikirjoja voi ladata MP3-muodossa osoitteessa www.elisa.fi/kirja, ja niitä voi kuunnella suoraan internetissä tai ladata kuunneltavaksi omalle tietokoneelle, MP3-soittimeen tai matkapuhelimeen. Long Play -äänikirjan ”Pään avaus” hinta on 3,90 €.

Hitaan journalismin palvelu Long Play julkaisee tutkivaa journalismia ja laajoja reportaaseja. Aiemmat pitkät jutut löytyvät osoitteesta www.longplay.fi.

Elisa Kirja on laajin suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy runsas valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Palvelun saa käyttöönsä lataamalla maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen tablettiin (Android tai iPad) tai älypuhelimeen (Android tai iPhone). Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja.

Lisätietoja:
Liisa Puurunen, palvelujohtaja, Elisa Oyj, p. 050 5060285, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Anu Silfverberg, toimittaja, Long Play, p. 044 3335574, anu@longplay.com

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs