Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa selvitti kaivinkonehäiriön syyn ja tarkensi ohjeistuksia

Elisa Oyj

Elisa selvitti kaivinkonehäiriön syyn ja tarkensi ohjeistuksia

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2014 klo 19:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan nettiyhteyksissä oli häiriöitä 26.11.2014 kun kaivinkone katkaisi runkokaapelin maanrakennustöiden yhteydessä Lohjalla. Häiriön myötä palvelimet ruuhkautuivat ja dataliikenne hidastui merkittävästi. Vian korjaamisessa kesti normaalia pidempään, sillä varayhteydet eivät lähteneet toimimaan automaattisesti, vaan ne piti käynnistää käsin.

– Aloimme välittömästi selvittää, miksi varayhteys ei käynnistynyt automaattisesti. Selvityksessämme ilmeni, että yhteys ei käynnistynyt Tukholman laitetilassa olleen konfiguraatiovirheen vuoksi. Konfiguraatiovirhe johtui muutostöiden yhteydessä sattuneesta inhimillisestä virheestä, Elisan palveluhallinnasta vastaava johtaja Sami Komulainen kertoo.

Häiriötapauksen jälkeen konfiguraatio- ja muutostyöohjeistuksia on täsmennetty.

– Olemme todella pahoillamme häiriön asiakkaillemme aiheuttamasta haitasta ja pyrimme siihen, että jatkossa tällaista ei pääse tapahtumaan, Komulainen jatkaa.

Lisätiedot:
Elisa Oyj, Sami Komulainen, johtaja, palveluhallinta, puh. 050 301 6974, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs