Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Kassa mahdollistaa kaupankäynnin missä tahansa

Elisa Oyj

Elisa Kassa mahdollistaa kaupankäynnin missä tahansa

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 13:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Kassa vapauttaa yrittäjät tekemään kauppaa siellä missä asiakkaatkin ovat. Uusi ketterä palvelu korvaa vanhat kassajärjestelmät ja mahdollistaa myyntitapahtumien tekemisen helposti myös liikkeellä ollessa esimerkiksi tabletilla.

Elisa Kassa tarjoaa yrityksen tärkeimmät toiminnot kuten kassan, asiakasrekisterin sekä varasto- ja tuotehallinnan yhden helposti käyttöönotettavan palvelun kautta. Monipuolinen kassajärjestelmä on toteutettu pilvipalveluna, joten yrittäjä ei ole enää sidoksissa yhteen myyntipisteeseen vaan voi helposti lähteä liikkeelle asiakkaan luokse ja tehdä myyntitapahtumat siellä missä tapahtuu.

– Elisa Kassa mahdollistaa kaupankäynnin millä tahansa nettiyhteyden ja selaimen sisältävällä laitteella. Palvelu on kuukausimaksuun perustuvan kevyen hinnoittelunsa takia esimerkiksi pienyrittäjille helppo ratkaisu kassa- ja varastonhallintajärjestelmäksi.  Se antaa mahdollisuuden myös yhtenäiseen raportointiin ja myynnin kokonaistilanteen seurantaan eri toimipisteissä, joten se tarjoaa hyvin varteenotettavia mahdollisuuksia myös suuremmille ketjuille ja franchise-yrityksille, Elisan asiakasvuorovaikutuksen ratkaisuista vastaava johtaja Anssi Okkonen kertoo.

Elisa avaa digitalisaation tuomat mahdollisuudet yrittäjille

Elisa Kassan saa liitettyä myös yleisimpiin verkkokauppajärjestelmiin, jolloin verkkokauppa voi hyödyntää Elisa Kassan tuote- ja varastohallintaa.

– Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten digitalisaatio luo yrittäjille aivan uusia mahdollisuuksia. Me Elisassa haluamme jatkossakin olla avaamassa suomalaisille pk-yrittäjille digitalisaation myötä syntyvää uutta bisnespotentiaalia, Okkonen sanoo.

Elisa Kassan teknologiatoimittajana on virolaislähtöinen Erply, joka on saavuttanut USA:ssa hyvin jalansijaa.

– Perustaessamme Erplyn meillä oli visio, että voimme antaa paikallisille yrityksille maailmanluokan ohjelmiston, jonka avulla voi kilpailla paremmin kansainvälisiä toimijoita vastaan. Nyt kun lanseeraamme alustamme Elisan kanssa, on hienoa nähdä kuinka visiostamme tulee todellisuutta, Erplyn toimitusjohtaja ja perustaja Kris Hiiemaa sanoo.

 

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Markus Mäkinen, kehityspäällikkö, puh. +358 50 5015 125, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Erply Nordic, Michael Brahe, toimitusjohtaja ja partneri, puh. +45 53 80 00 33, michael.brahe@erply.com

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Erply tarjoaa mobiililaitteille suunnatun myyntipiste ja varastonhallinnan ohjelmiston pilvipalveluna. Ohjelmisto on tarkoitettu jälleenmyyjille, keskittyen erityisesti useamman kaupan toimintoihin. Erplyllä on 85 työntekijää New Yorkissa ja Sydneyssä ja 100 000 asiakasta 15 maassa. www.erply.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs