Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Comptel tuo markkinoille uuden sukupolven version ennakoivasta analytiikkatuotteestaan

Comptel

Comptel tuo markkinoille uuden sukupolven version ennakoivasta analytiikkatuotteestaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2014 klo 13:00
Julkaisija: Comptel

Comptel Social Links 2.3 tuo älykkyyttä ja parantaa asiakaskokemusta

Comptel Oyj(NASDAQ OMX Helsinki: CTL1V) on julkistanut ennakoivan analytiikan ratkaisustaan uuden version. Social Links 2.3 -ohjelmisto pystyy tuottamaan teleoperaattoreille merkittävää lisäarvoa niiden käytössä olevasta verkko- ja asiakastiedosta sekä muusta datasta.  Sen ansiosta ne pystyvät lisäämään teknisen toimintansa ja markkinointinsa älykkyyttä.

Comptel Social Linksin avulla teleoperaattorit voivat parantaa ja automatisoida jokapäiväisen päätöksentekonsa laatua ja tehokkuutta. Comptel Social Links 2.3 auttaa teleoperaattoreita vähentämään asiakasvaihtuvuutta, lisäämään markkinointikampanjoiden vaikuttavuutta  ja ennakoimaan esimerkiksi asiakaspalvelun kuormituksia tai verkon vikatilanteita.

Comptelin ohjelmisto parantaa ennakointitarkkuutta merkittävästi, ja auttaa teleoperaattoreita reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ajoissa. Sen ansiosta pystytään reagoimaan yksittäisten kuluttajien tarpeisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Comptel Social Links on Comptel Oyj:n markkinoiden johtava ennakoivan analytiikan ohjelmisto. Comptel Social Links -ohjelmiston ennakoivan analytiikan ja koneoppimisen ansiosta teleoperaattorit pystyvät kehittämään ja automatisoimaan jokapäiväistä päätöksentekoaan sekä ohittamaan perinteisen ihmisten tekemän päätöksenteon rajallisuuden. Yhdessä älykkään analytiikan avulla pystytään nostamaan ennakoinnin onnistumisprosentti yli 90 prosenttiin.

 Comptel Social Links -tuotteen hyötyjä:

• 25 prosenttia vähemmän asiakasvaihtuvuutta tietyssä asiakasryhmässä

• Tavoittamalla 10 prosenttia asiakkaista  tunnistetaan 75 prosenttia niistä asiakkaista, jotka ovat aikeissa vaihtaa palveluntarjoajaa

• Yli 93 prosenttia verkkoelementtien vikatilanteista voidaan ennakoida 

• 14 kertaa tehokkaammat markkinointikampanjat

• 400 000 euroa enemmän liikevaihtoa yhdestä kampanjasta

 “Big datan hyödyntäminen on iso mahdollisuus teleoperaattoreille. Sen ansiosta ne pystyvät muuttumaan aidosti asiakaskeskeisiksi yrityksiksi. Yhdistämällä ennakoiva ja reaaliaikainen analytiikka sekä toimenpiteiden automatisointi palveluntarjoajat saavat enemmän irti resursseistaan ja investoinneistaan sekä pystyvät voittamaan asiakkaat puolelleen”, toteaa Comptelin analytiikkaliiketoiminnan johtaja Ulla Koivukoski.

Comptel Social Links -ohjelmisto perustuu Comptelin pitkään analytiikkaosaamiseen ja isojen datamassojen analysointitaitoon.

“Insinöörimme ja data scientistimme ovat käsitelleet massiivisia tietomääriä jo pitkään ennen kuin Big Datasta tuli trendi. Ratkaisumme automatisoi asiakasvuorovaikutuksen ja lisää tuottavuutta. Uskomme, että seuraavan sukupolven analytiikka mahdollistaa laajemman digitaalisen palvelurevoluution. Jo nyt tietokoneet auttavat parantamaan asiakaspalvelua. Lähitulevaisuudessa tilanneälyä ja prosessien automatisointia hyödyntävä seuraavan sukupolven analytiikka muuttaa liiketoimintatapoja kaikilla toimialoilla”, Koivukoski sanoo.

Comptel on mukana  Mobile World Congress -tapahtumassa, joka järjestetään 24.–27.2.2014 Barcelonassa.

 

 

Yhteystiedot:

Elina Syrjänen
Viestintä Oy Drum
Puh. 045 63 96 744
Sähköposti: elina.syrjanen(@)drum.fi

 

 

 

Comptel Oyj
Vuodesta 1986 alkaen Comptel on auttanut 290 teleoperaattoria 87 maassa täyttämään yli miljardin tilaajan monipuolistuvia viestintätarpeita. Comptelin ratkaisut perustuvat tietoliikenneverkon tapahtumien prosessointiin, analysointiin ja johtamiseen reaaliaikaisiksi toimenpiteiksi. Palvelutoimitusprosessin, laskutustietojen keruun, veloituksen ja käytönhallinnan sekä ennakoivan analytiikan tuotteet ja palvelut auttavat operaattoreita lisäämään liikevaihtoaan sekä alentamaan kustannuksiaan ja asiakasvaihtuvuuttaan sitouttamalla asiakkaita palveluiden käyttöön. Comptelin palveluksessa on maailmanlaajuisesti 679 asiantuntijaa ja yhtiön liikevaihto oli 82 miljoonaa euroa vuonna 2012. www.comptel.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs