Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Appelsiini ja Integround vievät järjestelmäintegraatiot pilveen palveluna

Elisa Oyj

Appelsiini ja Integround vievät järjestelmäintegraatiot pilveen palveluna

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2013 klo 09:40
Julkaisija: Elisa Oyj

Appelsiini Finland Oy, lehdistötiedote 4.3.2013

Elisan IT-liiketoiminnasta vastaava tytäryhtiö Appelsiini ja järjestelmäintegraattori Integround ratkovat hybridiympäristöjen haasteita tuomalla markkinoille uudenlaisen pilvipohjaisen integraatioalustan. Sen avulla järjestelmäintegraatiot voidaan jatkossa toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti palveluna.

Liiketoiminnan nopea muutostahti lisää vaatimuksia järjestelmien kehitykselle ja integroitavuuden merkitys kasvaa. Ratkaisuna haasteeseen Appelsiinin ja Integroundin integraatioratkaisu mahdollistaa entistä ketterämmät, palveluna toteutettavat järjestelmäintegraatiot.

 - Yksi isoimmista haasteista asiakkaiden IT-ympäristöissä on aina ollut järjestelmien kytkeminen toisiinsa. Järjestelmiä on kehitetty erikseen, niiden integraatioon ei ole panostettu riittävällä tasolla, eivätkä järjestelmät keskustele keskenään. Tämä näkyy heikkona automaatioasteena, lisääntyneenä manuaalisena työnä, eikä järjestelmistä ole näin ollen saatu kaikkea hyötyä irti. Pahimmillaan integraatioratkaisuja on jouduttu rakentamaan jopa järjestelmäkohtaisesti, mikä on työlästä ja kallista. Kaikki tämä näkyy myös järjestelmäylläpidon kustannuksissa, Appelsiini Finland Oy:n toimitusjohtaja Jukka Koivisto kuvailee haastetta.

Pilvipalvelujen yleistymisen myötä integraatiotarve kasvaa entisestään.

- Järjestelmiä siirretään pilveen kiihtyvällä tahdilla, mutta osa jää yritysten omiin verkkoihin ja omille alustoille. Pilvipalvelujen yleistyminen mahdollistaa uusien järjestelmien nopean kehityksen, eikä pitkäkestoisiin integraatioprojekteihin ole enää aikaa. Tähän tarpeeseen lähdimme hakemaan ratkaisua, joka jo itsessään olisi pilvipalvelu. Löysimme kumppaniksemme suomalaisen Integroundin, joka oli myös lähtenyt rakentamaan työkaluja samaan tarpeeseen, Koivisto toteaa.

- Kehitimme ensimmäisenä Pohjoismaissa Windows Azure –teknologiaan pohjautuvan palvelualustan, jonka avulla yritykset pääsevät eroon kalliista, pitkistä ja jäykistä integraatioprojekteista. Järjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään helpommin, nopeammin ja pienemmillä kustannuksilla, toimitusjohtaja Fredrik Löfberg Integroundista toteaa.

Lisätiedot:
Appelsiini Finland Oy, Jukka Koivisto, toimitusjohtaja, 040 768 7868, etunimi.sukunimi@appelsiini.fi
Integround, Fredrik Löfberg, toimitusjohtaja, 050 410 66 28, etunimi.sukunimi@integround.com

Appelsiini Finland Oy on edistyksellinen, suomalainen korkean osaamisen IT-palvelutalo, joka tuottaa monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi-, sovelluskehitys- ja ulkoistuspalveluja. Asiantuntijapalvelut perustuvat korkeaan asiakastyytyväisyyteen, syvään teknologiaosaamiseen ja aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Yhtiön pääpainoalueena on tarjota jatkuvia IT-palveluita sekä toimia pitkäaikaisena ja luotettavana kumppanina asiakkaille. Vuonna 1999 perustetun Appelsiinin liikevaihto on kasvanut vahvasti. Työntekijöitä on noin 240. Appelsiini on Elisan tytäryhtiö. www.appelsiini.fi

Integround on erikoistunut vaativiin liiketoimintaintegraatioihin. Yritys kehittää omaa pilvipohjaista integraatioalustaa, jolla varmistetaan asiakkaiden tehokkaat integraatioratkaisut. Alustan etuja ovat kustannustehokkuus ja nopea käyttöönotto. Integround on asiakkaidensa luotettava kumppani liiketoiminnan kehittämisessä sekä prosessin automatisoinnissa liiketoiminnan tehostamiseksi. www.integround.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs