Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Zalando palkkaa vauhdilla: Helsingin Tech Hub ylitti 50 työntekijän rajapyykin

Zalando

Zalando palkkaa vauhdilla: Helsingin Tech Hub ylitti 50 työntekijän rajapyykin

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Zalando

Euroopan johtava muotialan alusta Zalando avasi kesällä 2015 Helsinkiin teknologiakeskuksen, jonne on reilussa puolessa vuodessa palkattu jo 50 osaajaa. Heistä suurin osa on mobiilikehittäjiä. 

Helsingin Tech Hub on olennainen osa Zalandon strategiaa, jonka mukaan se haluaa olla Euroopan johtava teknologiayritys. Helsingin toimisto on avainasemassa räätälöityjen verkkokauppapalveluiden kehittämisessä. Zalando rakentaa tällä hetkellä skaalautuvaa ja reaktiivista muotialan alustaa.

– Haluamme tarjota parhaille tekijöille ketterän työympäristön. Meillä on aidosti kansainvälinen työyhteisö, tällä hetkellä osaajamme edustavat yli 15:tä eri kansallisuutta. Erityisesti tekijöitä on Suomesta sekä Etelä- ja Itä-Euroopasta, ja uusia ihmisiä aloittaa jatkuvasti. Tarjoamme henkilöstöllemme runsaasti mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhönsä: he saavat itse valita oman tiiminsä sekä haluamansa ohjelmointikielet ja projektit, joissa he tahtovat olla mukana, kertoo Helsingin Tech Hubin toiminnasta vastaava Tuomas Kytömaa.

– Työskentelytapamme Helsingin Tech Hubissa on radikaalin ketterä. Radikaali ketteryys Zalandolla tarkoittaa sitä, että meillä on pieniä itsenäisiä tiimejä jotka organisoivat työnsä itse ja valitsevat tiimeissä, mitä moderneja teknologioita he haluavat käyttää tuotteiden rakentamiseen, sanoo Zalandon Helsingin Tech Hubin insinööripuolesta vastaava Pekka Kosonen.

Teknologiakeskuksen odotetaan kasvavan nopeasti ja työllistävän seuraavan parin vuoden kuluttua moninkertaisen määrän mobiiliosaajia. Helsingin toimisto on toinen Zalandon ulkomaille avaamista teknologiakeskuksista. Ensimmäinen Tech Hub Saksan ulkopuolella avattiin keväällä 2015 Dubliniin, Irlantiin. Yhteensä Zalandolla on kuusi teknologiakeskusta. Zalandon teknologiakehityksessä työskentelee yli 1000 ihmistä. Zalandon on tarkoitus kasvaa 2000 osaajan teknologiataloksi vuoden 2016 loppuun mennessä.

 

Lisätietoja:

Sigrid Dalberg-Krajewski
Corporate Communications Manager Nordics
Puh. +4915256772051
Sähköposti: sigrid.dalberg-krajewski@zalando.se

Zalando

Zalando (https://corporate.zalando.com) on Euroopan johtava muodin verkkokauppa ja muotiteknologiatalo, jossa yhdistyy muodin asiantuntijuus sekä uusin online-teknologia. Zalando tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka toimitetaan ilmaiseksi ja jotka on mahdollista palauttaa kuluitta. Yli 1500 valmistajan merkkivalikoimaan kuuluu tunnettuja suosikkivalmistajia, designer-kokoelmia ja paikallisia brändejä sekä Zalandon omia merkkejä. Zalando toimii Euroopassa 15 maassa ja toimittaa tilaukset tehokkaasti kolmen Saksassa sijaitsevan keskusvarastonsa kautta. Zalando kehittää itse omaa verkkokauppa-alustaa kahdessa teknologiakeskuksessaan Dublinissa ja Helsingissä. Kesällä 2015 avattu Helsinki Tech Hub on avainasemassa Zalandon mobiiliin räätälöityjen palveluiden kehittämisessä. Zalandon verkkokaupassa käy yli 131 miljoonaa kävijää kuussa, joista 59 prosenttia käyttää sivustoa mobiilisti. Vuonna 2015 Zalandolla oli noin 17,2 miljoonaa aktiivista asiakasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs