Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Yrityskummien valtakunnallinen konferenssi 2017 saatiin Mikkeliin

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Yrityskummien valtakunnallinen konferenssi 2017 saatiin Mikkeliin

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 08:30
Julkaisija: Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

 

Suomen Yrityskummit ry järjestää kahden vuoden välein valtakunnallisen konferenssin, johon osallistuu yli 200 elinkeinoelämän vaikuttajaa eri puolilta Suomea.  Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy on tehnyt pitkään työtä konferenssin saamiseksi Mikkeliin. Tavoite on nyt toteutunut: Suomen Yrityskummit ry:n hallitus on vahvistanut, että seuraava valtakunnallinen konferenssi järjestetään Mikkelissä elokuussa 2017.

Suomen Yrityskummit ry on valtakunnallisesti toimiva mentorointiverkosto, johon kuuluu yli tuhat yrityskummia. Yrityskummit – kokeneet yrittäjät, yritysjohtajat ja elinkeinoelämän vaikuttajat – tarjoavat osaamisensa pk-yritysten tueksi ja auttavat yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa sekä menestymään siinä. Järjestön palvelut ovat yrityksille maksuttomia, ja niitä hyödynsi viime vuonna yli 1200 yritystä.

Suomen Yrityskummien verkostoon kuuluu lisäksi mm. kuntia, järjestöjä ja seudullisia elinkeinoyhtiöitä, kuten Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, joka on osana Mikkelin seudun yrityspalvelut -verkostoa solminut Suomen Yrityskummit ry:n kanssa ainutlaatuisen partnerisopimuksen. Sopimuksen tarkoitus on tiivistää Suomen Yrityskummit ry:n ja Mikkelin seudun yrityspalveluorganisaatioiden yhteistyötä sekä näin laajentaa eteläsavolaisten yritysten saatavilla olevaa asiantuntijaverkostoa ja -palveluita. Mikkelin seudun yrityspalvelut - verkosto edistää yritysten perustamista, yritysten sijoittumista seudulle, toimivien yritysten kehittymistä, kasvua ja omistajanvaihdoksia.

– Päätös järjestää konferenssi Mikkelissä syntyi vastauksena Suomen Yrityskummit ry:n hallitukselle esittämäämme kutsuun, mutta asiaa on työstetty jo useiden vuosien ajan, kertoo työnsä ohella Suomen Yrityskummien yhteyshenkilönä toimiva Eero Seppälä Mikkelin kehitysyhtiö Mikseistä.

– Kiinnostus Mikkeliä kohtaan on herännyt, ja sitä tulee nyt vahvistaa suunnittelemalla tapahtumaan hyvä ja mielenkiintoinen ohjelma. Yrittäjyys on aina yksi konferenssin teemoista, mutta sen rinnalle voimme tuoda paikallisia painotuksia. Yrityskummeilla on laajat verkostot, joiden kautta pääsemme levittämään sanomaamme. Tämä antaa meille erinomaisen tilaisuuden rakentaa iloista, innostavaa ja positiivista kuvaa Mikkelin seudusta ja saavuttaa valtakunnallista näkyvyyttä osaamisellemme.

Lisätietoja:

Heikki Piironen, toimialajohtaja, yrityspalvelut, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 2216, heikki.piironen@mikseimikkeli.fi

Eero Seppälä, projektipäällikkö, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, 044 794 2214, eero.seppala@mikseimikkeli.fi

Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy edistää Mikkelin elinvoimaisuutta ja vetovoimaa ja yritysten toimintaedellytyksiä sekä menestymistä toiminnan fokuksen ollessa erityisesti mikro- ja pk-yrityksissä. www.mikseimikkkeli.fi

Yrityskummitoiminta on osa Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n yrityspalveluiden toimintaa. Yrityskummitoimintaa on sovellettu aktiivisesti ja menestyksellisesti seudun yritysten kehittämistoimenpiteissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs